Egy szülő halála mennyire befolyásolja a ciklust? Késik vagy baba van... Nagyon el vagyok keseredve... volt így valaki?
Június 25én jött meg utoljára. Átlag 30-32 napos ciklusaim vannak, de az utolsó kettő hosszabb volt(34,35naposak). 19 és 34.napon voltam együtt a párommal(van egy appom amibe írok mindent mivel párom kamionos és 2. gyereket szeretnénk)
Édesapám 4én halt meg(20.ciklusnap), tudtuk hogy eljön de évekkel későbbre számítottam, nagyon megviselt.
32.nap óta görcsölget enyhén. Ha beveszem a magnéziumot akkor nem érzem. Elkap a hányinger kellemetlen szagoknál, pedig gyerekkorom óta nem hánytam.
39.napon teszteltem negatívat.(tegnap)
Kisfiammal is kicsit később lett pozitív akkoriban is 30-32 naposak voltak és majdnem 1héttel később lett +.
Szerintetek lehet még baba?
Vagy apa halála ennyire bekavar a ciklusomba?
Trauma ert, valoszinuleg tolodik a menzeszed. Reszvetem apukad miatt!:(
Hanyinger altalaban megfelelo hcg szint utan jelentkezik, nekem 3x az 5.,6. het utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!