Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy szülő halála mennyire...

Egy szülő halála mennyire befolyásolja a ciklust? Késik vagy baba van... Nagyon el vagyok keseredve... volt így valaki?

Figyelt kérdés

Június 25én jött meg utoljára. Átlag 30-32 napos ciklusaim vannak, de az utolsó kettő hosszabb volt(34,35naposak). 19 és 34.napon voltam együtt a párommal(van egy appom amibe írok mindent mivel párom kamionos és 2. gyereket szeretnénk)

Édesapám 4én halt meg(20.ciklusnap), tudtuk hogy eljön de évekkel későbbre számítottam, nagyon megviselt.

32.nap óta görcsölget enyhén. Ha beveszem a magnéziumot akkor nem érzem. Elkap a hányinger kellemetlen szagoknál, pedig gyerekkorom óta nem hánytam.

39.napon teszteltem negatívat.(tegnap)

Kisfiammal is kicsit később lett pozitív akkoriban is 30-32 naposak voltak és majdnem 1héttel később lett +.

Szerintetek lehet még baba?

Vagy apa halála ennyire bekavar a ciklusomba?

2020. júl. 24. 22:00
 1/6 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy bármilyen trauma, vagy változás (pozitív is akár) befolyásolhatja a ciklust, hiszen ezeknek (érzelmek) is van hormonális háttere. Nekem egyszer egy csúnya szakítás után késett vagy 10 napot a menzeszem, pedig akkor még fogamzásgátlót is szedtem. (Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy jelenleg olyan durva energiaváltozások zajlanak a világban, hogy sok nőnek -főképp, akik nem szednek tablettát- borult fel a ciklusa az utóbbi időben.)
2020. júl. 24. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Azért ez hogy az apád halálát is ciklusnaphoz méred...
2020. júl. 24. 23:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat második hogy megnéztem hányadik nap volt....csak azért hogy legyen viszonyítási alapjuk azoknak akik normálisan válaszolnak.
2020. júl. 24. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Tènyleg furcsa, hogy ez a legfontosabb most... Ennyire rástresszelni...
2020. júl. 24. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Trauma ert, valoszinuleg tolodik a menzeszed. Reszvetem apukad miatt!:(

Hanyinger altalaban megfelelo hcg szint utan jelentkezik, nekem 3x az 5.,6. het utan.

2020. júl. 25. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagyszulo halala miatt 11 honapot kesett
2020. júl. 25. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!