Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon korai teszt, mire...

Nagyon korai teszt, mire tippelnél?

Figyelt kérdés

5 nappal korai. Első mp-től így nézett ki, ahogy végigszaladt rajta. Tudom, hogy korai, ezen ne rágódjunk, ha nem bírod az ilyet, nem kell megnézni. Ha bírod: mire tippelsz, sikerülhetett?

[link]

2020. júl. 22. 23:34
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Most komolyan, ne hogy még veszekedjetek is itt rajta :D Te jó ég! Felnőttek vagyunk!

Szeretek és fogok is korán tesztelni, mert én élvezem. Direkt írtam is, hogy aki nem bírja ezt a hozzáállást, annak nem kell jönnie beszélgetni róla, senkit nem akarok ezzel zavarni. Én nem veszem annyira a lelkemre, benne van a pakliban a tévedés. Ahogy az egész folyamat alatt végig benne van, hogy valami gond van. Én csak szimplán élvezem a helyzetet, most is, és később is. Akárhogy alakul.

2020. júl. 23. 11:01
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd pár nap múlva jövök én is, hasonló perverzióm van :) Ráadasul utolsó baba, mikor máskor éljem ki magam?
2020. júl. 23. 11:04
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Én látok egy halvány kis csíkot rajta,majd tesztelj később és kiderül,akár kémiai lesz akár normális terhesség.

Ne foglalkozz velük,mindegy hogy milyen kérdést raksz fel,akkor is beléd kötnek,ez meg nekik a perverziójuk.

Egyszer raktam ki én is egy ilyet,azóta már 3éves a gyerekem,ott is lehurrogtak és a szokásos,minek teszteltél korán,ez hómező stb...

Aztán baba lett belőle,nem mondom hogy mindenki így jár hogy baba lesz,de nem értem hogy miért kell a korán tesztelőket lehurrogni,ha nekik ez jó akkor csinálják,a kíváncsiság nagy úr!

Bocsánat hogy hosszú lett!

Drukkolok hogy baba legyen a dologban és ne csak kémiai.🤞

22/22 es

Nagyon nevettem a válaszodon.

Feldobta a napomat 😄

Ment a zöld kezecske.

2020. júl. 24. 08:42
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is tesztelgetek már a 12. naptól mindig.. :)) Nekem is kellemes időtöltés. Én is raktam fel a napokban ennél egy picit erősebb tesztet, de sokan írták, hogy ezek a tesztek nem az igaziak. Vettem predictort, amin időn túl volt egy plusz csík.. Nem szürke volt, de mint tudjuk az már nem számít. Erre vettem egy Gabrielt ami először szintén negatív lett, de persze később azon is volt valami.. Drukkolok én is Neked nagyon!!🤞🤞Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel görcsöltem, de még semmi.. A remény bennem is él még.. Kíváncsi leszek majd rád is nagyon😘
2020. júl. 24. 09:15
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Én látok egy halvány kis csíkot. 😊 Várjuk a fejleményeket! 🤩
2020. júl. 24. 12:18
 26/32 anonim ***** válasza:
Szia! Csináltál azóta új tesztet? Nekem is ilyen halvány lett, remélem jól alakult azóta.
2020. júl. 30. 12:30
 27/32 A kérdező kommentje:
Lett még 1-2 halvány tesztem, de nem erős, még csak nem is halvány színes, abszolút nem meggyőző. Már késik, fájdogál a hasam néha, de nem jön meg. Reggel csinálok még egy tesztet, ha addig nem jön meg.
2020. júl. 31. 22:30
 28/32 anonim ***** válasza:
Kérdező.. Szorítok neked tedd fel a képet majd..
2020. júl. 31. 22:55
 29/32 A kérdező kommentje:

Sajnos nem volt értelme tesztelnem, reggelre megjött.

Új hónap, új esély ;)

Drukk mindenkinek, aki vágyik rá! :)

2020. aug. 1. 09:03
 30/32 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom:-(
2020. aug. 1. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!