Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiú gyermeket szeretnénk.Valób...

Fiú gyermeket szeretnénk.Valóban lehet ezt befolyásolni? tapasztalatokra lennék kíváncsi

Figyelt kérdés
Olvastam pár dolgot ezügyben,kíváncsi lennék kinek mi vált be
2020. júl. 22. 20:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

Igen, sok almát kell enni, ha pedig kislányt akarsz, sok dinnyét.

Ja, nem, az a Sims3-ban van, bocs! A valóságban ezt nem lehet befolyásolni.

2020. júl. 22. 20:42
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Persze, tudományosan nem lehet igazolni, de ELVILEG a peteéréssel kapcsolatban van, milyen nemű lesz a gyerek, nézz utána (bár én nem hiszek ezekben). Azért remélem, a harmadik lánykát is ugyanúgy fogjátok szeretni, mint az első kettőt (de azért drukkolok).
2020. júl. 22. 20:55
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Czeizel Endre szerint a hüvely ph-értéke és peteéréshez képest mikor szexelnek befolyásolja az esélyeket.
2020. júl. 22. 21:03
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Mi nagyon szerettünk volna fiút már elsőre is, kipróbáltuk az összes neten keringő állítólagos praktikát... harmadik lányt várjuk 😄
2020. júl. 22. 21:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok...

Elnézést, lehet írásban lekezelőnek tűnhettem, de valóban nem az volt a cél.

2020. júl. 22. 21:09
 16/23 anonim ***** válasza:
95%
Házilag nem nagyon lehet befolyásolni, orvosilag meg csak különösen indokolt esetben szokták, bár ez ügyeben nem ismerem a hazai szabályokat. Külföldön olvastam, valahol megcsinálják hogy lombikprogram esetén elvégzik a genetikai vizsgálatot és célzottan pl. lány embriót ültetnek be, de csak akkor ha az ellenkező nemű gyerek esélyesen genetikai betegséget örökölhet. Amúgy az eljárás fel is vet egy csomó etikai problémát és tuti nem elég csak annyi hozzá, hogy fiút/lányt szeretnék.
2020. júl. 22. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:
91%

Szia

Én úgy tudom, hogy a "lányos" spermiumok szívósabbak, tovább élnek, így ha peteérés előtt 1-2 nappal próbálkoztok, nagyobb eséllyel lesz lány. A "fiús" spermiumok nem élnek annyi ideig, tehát közelebb kell hogy legyen a petesejt, hogy ne kelljen sokáig haladniuk felé. Szóval ha ez a feltevés helyes (egy cikkben olvastam egyébként), akkor a fiúhoz a peteérés napján vagy az után 1-2 nappal kellene bejuttatni a kis haverokat a petesejtedhez 🙂🙂

2020. júl. 22. 21:32
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Igen lehet befolyásolni. Az embert akinél örökbe lehet fogadni gyerekeket. Neki kell szolni h fiút akartok. :-)
2020. júl. 22. 22:41
 19/23 anonim ***** válasza:
45%
Savas és lugos kémhatás ott lent, nagyban befolyásolja. Így tudnak akár több mint tíz kizárolag azonos nemű gyereket is csinálni egyes nagycsaládosok.
2020. júl. 22. 22:58
 20/23 anonim ***** válasza:
68%

3 fiam van. Ovu előtt 1 nappal és ovu napján is szexeltünk.

Nagyon szerettünk volna 1 lányt is, még utoljára negyedjére megpróbáljuk, hátha sikerül. De már nem leszek csalódott ha fiú is lesz. ( a 3. Fiamnál csalódott voltam, de mikor megláttam rögtön szerelem volt első látásra. Örülök, hogy fiú, ő az én pici kisfiam. A másik 2 már nagyobb)

Egyébként én jobban hiszek az ezoterikus megközelítésben, miszerint a Kis lelkek választanak szülőt maguknak, s nem fordítva.

2020. júl. 22. 23:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!