Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív vagy negatív?

Szerintetek pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 22. 19:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem negatív, nekem is ilyen volt, 1 percen belül, majd 5 nap múlva ismételtem, akkor már egy hete késett, és erős pozitív lett! ☺
2020. júl. 22. 21:52
 12/29 anonim ***** válasza:
93%

Attól, hogy egyébként alapjaiban egyetértek veled, létező a jelenség, de az egybitest kikérem, halvány, de tényleg ott a 2. csík, nem odaképzelve.... Lehet látni.

2020. júl. 22. 22:00
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
Én látom a második csíkot. Idővel erősödni fog. Várjuk a fejleményeket, majd írj!
2020. júl. 22. 22:41
 14/29 anonim ***** válasza:
8%

Azt azért elolvastátok hogy már 3 napja késik a kérdezőnek?

És rohadtul nincs ott semmiféle második csík. Ne áltassátok már!

2020. júl. 22. 22:44
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Én még kartávolságból is látom a második csíkot. 🤔🤔🤔 Igaz, hogy nem a legerősebb, de akkor is ott van.
2020. júl. 22. 22:53
 16/29 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kémiai. Elég érzékeny ez a teszt, késésnél szerintem sokkal egyértelműbben latszodna már.

De ne legyen igazam:) - ha várjátok.

Majd írj mi lett.

2020. júl. 22. 23:15
 17/29 anonim ***** válasza:
94%

Semmiképp nem mondanám negatívnak, ott a halvány csík DE ez ennyi késéssel akár kémiai is lehet, kivéve ha később volt ovulációd pár nappal.

Aki szerint nincs ott semmi, menjen szemészhez.

Üdv, egy "egybites"

2020. júl. 23. 06:34
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Én is látom a második csíkot,viszont az kicsit aggaszt,hogy 3 nap késés után ilyen halvány. De remélem erősödni fog még.
2020. júl. 23. 07:17
 19/29 anonim ***** válasza:
67%

Az ilyen kérdések kb 90%-a arról szól hogy a kérdező nagyon szeretne már teherbe esni és reménykedik hogy a negatív teszteket nemcsak ő látja pozitívnak. Az empatikus válaszolók ezt az igényt elégítik ki, bár legtöbbször feleslegesen, mert végül úgyis kiderül hogy nem terhes a kérdező.

Ennél a kérdésnél úgy érzem nem erről van szó, szerintem a kérdező inkább fél nehogy terhes legyen. Lehet tévedek, de a kérdés maga nem az a tipikus "ugye ti is látjátok a második csíkot?", és az egyetlen hozzászólásában is azt írja hogy 28 napos ciklussal a 18. napon történt a védekezés nélküli együttlét, ami nem feltételez gyerekcsinálási szándékot.

Ha mégis teherbe esett volna a 18. napon, az ma lenne 2 hete, olyan pozitív tesztje lett volna már tegnap amit nem itt kellene megszavaztatni.

Szerintem nem vagy terhes, legalábbis a teszted full negatív.

Remélem az lesz a vége amit szeretnél, ha babát akarsz akkor az hogy terhes vagy, csak később fogant, ha meg nem akkor az hogy megjön és megnyugodhatsz.

2020. júl. 23. 11:05
 20/29 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy maga az aktus a 18.napon volt, de a megtermékenyítés akár 3-4 napra rá is lehetett, ha kesőbb ovulált. Én nem tudom szeretné-e a kérdező, hogy baba legyen, de ezen a teszten elég láthatóan ott a halvány csík.
2020. júl. 23. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!