A nemvárt napján (azaz ma) pozitív tesztem lett. A derekam reggel óta fáj, és a hasam is görcsöl. Ez normális?
igen, normális.
én még a nemvárt után 2 héttel is azt hittem megjön. a 9.hétig éreztem menszesz szerű fájásokat...
2 kisfiú anyuja
Én is ma teszteltem, de nekem negatív lett és sajnos egy órája meg is jött. Nagyon irigyellek a boldogságért, amit most érzel, de őszintén mondom, hogy gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek! Nekünk talán majd legközelebb...
Nem kell félned, amit érzel teljesen normális dolog, átalakul a szervezeted, a méh és tartó szalagjai is változnak. Pihenj sokat!
1. válaszolónak: Köszönöm szépen a választ, akkor most megnyugodtam.:))))
2. válaszolónak: Köszönöm a jókívánságot, drukkolok Neked,hogy mielőb sikerüljön! Meglátod, össze fog jönni hamarosan. Én is türelmetlen voltam, már, ebben a hónapban pl. biztos voltam bennne, hogy nem sikerült. Aztán mégis.Szóval drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!