Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ilyen tesztet hívják...

Az ilyen tesztet hívják szellemcsíkosnak?

Figyelt kérdés

A kép lehet nem adja annyira vissza, előben jobban látszik.

Az ilyen teszt a szellemcsikos? Még soha nem találkoztam ilyennel. És nem a kontroll csík alatti piros foltra gondolok. Köszi :)

[link]

[link]

2020. júl. 21. 08:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2020. júl. 21. 09:25
 12/24 anonim ***** válasza:
6%

A teszt egyértelműen negatív. A szellemcsík teljesen más.

A körmöd szerintem is ultra gáz, elég cigós, de ha az vagy, akkor nem gáz.

Egy nő, meg nem adtól ad magára, hogy kimázoltatja a körmeit. Attól még lehet 100kg, bozonttal, meg mellette futhat a ház is. Csak mondom.

2020. júl. 21. 09:31
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

A kérdező nem arra volt kìváncsi, kinek hogy tetszik a körme.

Nekem a Facelle abszolút negatìv szokott lenni (sajnos). Attól függően, hogy a ciklus hanyadik napján vagy, szerintem vagy eldindult valami/elindult csak nem fejeződött be.

2020. júl. 21. 09:35
 14/24 A kérdező kommentje:

12 es 😂😂😂

Örülök, h a körmöm végéből megtudod állapítani az életem. Képzeld, nem vagyok cigány, és a körmöm azért ilyen színes jelenleg, mert nyár van és nemsoká nyaralni megyek. Pont lesz@rom,h kinek nem tetszik. 😂😂😂

2020. júl. 21. 09:49
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

Úristen milyen beteg nők vagytok 🤣🤣🤣

Ezt körmösként írom ;)

Egyáltalán nem hosszú a körme. És nem tudom nálatok milyen szokások vannak, de mi nem a körmünkkel töröljük a fenekünk, hanem wc papírral :D

2020. júl. 21. 10:31
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

Ez hosszú? Azta...nekem teljes stiletto hossz volt éveken keresztül. Ez ahhoz képest....ja , es lehet mellette terhes lenni, es gyereket nevelni...fozni mosni segget törölni...es a ferjnek is tetszik barmit csinalsz vele....

A teszt sajnos nega kedves kérdező. Viszont a körmöd csodaszép:-)

2020. júl. 21. 10:56
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen két utolsó válaszoló. Aranyosak vagytok 😊
2020. júl. 21. 11:00
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Hol tartasz a ciklusodban, késik már? Az első képen nem látok semmit, a másodikon nagyon-nagyon-nagyon halványan talán valami van, de ez lehet száradási csík is vagy ilyesmi, az szürke - a szellemcsík nem szürke, ahogy valaki írta fentebb. Mindenestere ha még nem késik, akkor csinálnék még egy tesztet ha már késni fog, vagy a menstruáció napján (láttam már olyan teszteket, akik 8-10 DPO-n teszteltek és ilyen icipici szinte láthatatlan csík volt rajta, ami aztán erősödött). Ha már késik akkor nem nagyon élném bele magam.
2020. júl. 21. 12:46
 19/24 A kérdező kommentje:
Két napom van a mensiig. Szóval még nem késik. De egyelőre semmi jelét nem is talasztalom. Legközelebb pénteken csinálok egy tesztet, ha addig nem jön meg.
2020. júl. 21. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:
86%

Kilences vagyok. A körmödtől függetlenül drukkolok, hogy minél hamarabb legyen olyan teszted, amin nem kell keresgélni a két csíkot! 🙂

Jó pihenés a nyaralásra.

2020. júl. 21. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!