Mit látni a hőgörbémen?
Figyelt kérdés
Volt ovulációm, cd13.on voltam dokinál,látta az összeesett tüszőt, uh elötte volt peteérés.eddig mindig 18.nap körül volt.programban valamiért nem huzta be az ovut. doki progeszteron pótlást irt ki,azóta szedem,mégis csak ilyen a hőm. Mit gondoltok miért? Nagyon nem biztató?
2020. júl. 20. 08:16
1/3 anonim válasza:
Volt ovud. A többi kiderül. Hőgörbe csak utólag értékelhető, jósolni nem tud. Sokaknak pl csak mensi alatt esik vissza a hője. Tehát ő nekik következtetni sem lehet terhességre. Illetve egy görbe nem görbe. 3-4 görbe után már van esély némi jóslásba bocsátkozni. Pl nekem 10. dpo után inkább lefele indult a hőm. Mikor terhes lettem nem este le azt az 1 tizedet sem.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, 1-es vagyok, kell még két nap, hogy lehessen rá mondani, bíztató e vagy sem.
3/3 anonim válasza:
Kiderül. De én biztatónak mondanám, habár a mesterséges progeszteron magasan tudja tartani a hőt, szóval nem mondom, hogy "szép trifázisos görbe", mert persze, hogy az, mert a mesterséges progeszteron felviszi. Szurkolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!