A gynositol hatása?

Figyelt kérdés

Június 17.-én kezdtem el szedni napi 1 tasakkal, 3 hét után napi 2 tasakkal. Utána 4 napig gyenge barna folyásom volt, de volt olyan is hogy darabos volt egy-két alkalommal. Amióta kettessével szedem vannak enyhe mensi szerű fájdalmaim is, érzem hogy valami működik.

Vérzés beállítására (hosszú rendszertelen ciklus) javasolta az orvos hogy próbáljam meg, sokmindenkinek segített, stb....

2 doboz szedése után keressem és megbeszéljük ha beválik ha nem, addig nem akarom kérdésekkel zavarni.

Volt valaki így? Mikor jött meg? Mit szedtetek mellé?

2020. júl. 16. 16:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Bocsi, én csak kérdeznék tőled! Neked valami más mellékhatása nincs a Gynositol-nak? Pár napja iszom én is (egy tasakkal), de olyan furcsa tőle a hasam: fáj szinte az egész hasam, mintha fel is lennék puffadva. Neked ilyen tüneteket nem okozott?
2020. júl. 19. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!