Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik. Szerintetek ez...

5 napja késik. Szerintetek ez pozitív ?

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 16. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos negatív.
2020. júl. 16. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Negatív :(
2020. júl. 16. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
5 napos késésnél ha pozitív lenne, azt nem kéne nagyítóval keresgélni, még ha esetleg később is fogant pár nappal. De ezt sajnos én is negatívnak látom :(
2020. júl. 16. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. júl. 16. 11:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelműen negatív. 5 napos késésnél már bármilyen teszt mutatná, de ha késett az ovu egy hetet, akkor meg még nem késik a mensid. Tehát, ha van néha hosszabb ciklusod, akkor azzal kell számolni. Minden esetre ez negatív, mert még csak nyoma sincs második csíknak.
2020. júl. 16. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a X-epiles ilyenkor még nem mutatott semmit,viszont a Predictor már szép halvány volt,majd megint 3 napra rá már erős pozitív. Ha úgy érzed,hogy olyan tüneteid vannak,esetleg csinálj egy jobb tesztet! Hátha..

én ugyanígy voltam,valòszínű később fogant középidőnél. ☺

2020. júl. 16. 13:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, nem unjátok még ezeket a negatív tesztes kérdéseket? Naponta annyi full negatív tesztet raktok fel... Aztán itt mindenki adja a kérdező alá a lovat, hogy "én látok valamit". Aztán az esetek nagy többségében végül meg is jön a kérdezőnek. Mi értelme van ennek? Ha pozitív, akkor úgyis látni fogjátok.
2020. júl. 16. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Igen,tényleg rengeteg ilyen kérdés van itt,kb 2 hete követem az oldalon ezeket a típusú kérdéseket,és számomra is hihetetlen,hogy rengeteg nő tölti fel ide a tesztjét,hogy mások mit látnak vagy éppen nem látnak bele! Mindenki a saját példáját tudja leírni,mint pl én,hogy nekem ilyen volt,de egy pár napra rá erős pozitív.A biztos ha nem jön meg 1-2 hétig és azután tesztelni,de van itt aki a nem várt előtt már 10 nappal tesztel.. Tudom ezeknek is megvannak a külömböző okai,de őrület mennyi pénzt kidobnak tesztre.

2020. júl. 16. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

Ne haragudj de szerinted ez hogy lenne pozitív? nem sértésnek szánom, de Komolyan nem látod, hogy egy csík van rajta? Mert ahol van egy nagyon halvány második csík oké... De emberek...!!

2020. júl. 16. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
37%

Igen, poozitiv. Igy jo? Ha ket csik lenne akkor lenne negativ.

Vagy tevedek szerinted? 😂

2020. júl. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!