Akinek fajt ovulacio utan a melle ( nekem mindig, egybol az ovut koveto napon ) es teherbe esett, akkor is fajt a melle vagy akkor nem? Mik a tapasztalatok?
Ebben a ciklusban most nekem sincs pms (se mellfeszülés, se pattanás), én vasárnapra nem várom. Terhességgel még nincs tapasztalatom, évek óta próbálkozunk...
Te mikor tesztelsz Kérdező? Van más tüneted?
Talan vasarnap vagy hetfon tesztelek, addig nem.
Igazabol fura mert ilyentajt mar kicsit feszultebb, hisztisebb vagyok.. Plusz eltuntek a pattanasaim, amit en egy csodanak tartok! Évek ota nem volt ilyen szep a borom mont most. Ha nem baba en akkor is orulok ennek.
Haspuffadas 4-5 dpon volt, azota az sincs.. Pedig mensi elott ugy szoktam kinezni mint aki meg evett egy kisebb dinnyet egybe. Plusz vizesedni szoktam derektajt. Ez sincs
Csak ezrek neha gorcsoket, ami jelenthet akarmit...
A derekam is faj, de en sajnos sokat allok a munkahelyemen.
És neked? Van valami tuneted?
Vagy ugyan igy vagy mint en?
Te is vilag eletedbe pms-es voltal?
Utlso kommentelő! Gratulálok a pozitìv tesztedhez!
Es koszonom a hozzászólásod!
Akkor reménykedem 😁
12#
Kitudja, lehet hogy nem fog.
En szurkolok neked!
Nekem nincs mellfajdalom ami hihetetlen! Csak egy kis feszules, teltebbnek erzem.
Holnap van a 28. Ciklus napom
De varok meg a tesztelessel.
Ma reggel volt megjövős erzesem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!