Szerintetek lehet baba?
Figyelt kérdés
A menstruációm rendszertelen, van, hogy 28-30 nap, de van, hogy 38-40 napra jön meg. A 19. ciklusnapomon voltam együtt a párommal, a 23. napon barnáztam, a 24. napon élénk piros volt, de nagyon kevés, mint kb az utolsó napokban, majd 2 napig enyhe barnázás. Vasárnap volt 2 hete az együttlét, terhességi teszt negatív. Szerintetek van még rá esély, vagy ez mégis menzesz volt?2020. júl. 13. 20:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez közti vérzés.. Orvoshoz menj el, nem árt ha tud róla és kezeli főleg, hogy babát szeretnétek.
2/4 A kérdező kommentje:
20-án megyek dokihoz. Addig sajnos kétségek között vagyok. A tesztek negatívak. A mellem nem feszül, kicsit érzékeny, de nem túlságosan. Hányingerem néha van, a barnázás utolsó napján és az azt követő napon nagyon fájt a császárhegem (2 terhességem volt, az elsőből egy kisfiú született, aki 3 éves, a másik sajnos spontán vetéléssel végződött, ezért is aggódom, de hamarabb sajnos nem jutok el dokihoz). Terhesvitamint, Magne B6-ot, C és D vitamint szedek már lassan 1 hónapja.
2020. júl. 14. 08:41
3/4 anonim válasza:
Inkább fertőzéstől lehet a barnázás
4/4 anonim válasza:
Terhesseg szinte kizart szerintem. Foleg 10essel teszteltel. Bar ugye a sperma elel 3 napig is,szoval ha 2 hete voltatok egyutt es utana volt ovud, akkor meg lehet csak 11 nap twlt el. Bar a 10es teszt azt is kimutatna sztem. Koztes verzesnek ezer oka lehet. Ha eddig nem volt soha es rendszeresek a ciklusok, en nwm aggodnek. Ha mar volt ulyen, vagy a kesobb ujra jelentkezne mindenkepp doki,mert annak utana kell jarni. Hormonzavartol a sebig barmi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!