5+4 de csak mevgvastagodott méhnyálkahártya?
Sziasztok!
Ma voltam dokinál, de nem látott petezsákot. Volt még valaki így? Tesztek erősebbek, mint a kontroll, folyamatosan erősödtek.
Számít, hogy a nemvárt napjám a 10-es teszt még negatív volt?
Ha 29-32 naposak, akkor nem 5+4 hetes vagy, csak 5/5+3. Nem kell feleslegesen 5 hetesen orvoshoz rohangálni, semmi értelme nincs, csak felesleges aggódás. Hiába mondják, hogy menni kell, mert "hátha méhen kívüli", de ez baromság. Ennyi idősen a méhen kívülit ugyanúgy nem lehet diagnosztizálni.
Bőven elég betöltött 6, de akár 7 hét után menni. Ha kicsit is "rosszabb" alkat vagy (túlsúly, hátrahajló méh, vagy csak szimplán olyanok a szöveteid, hogy rosszabb képet ad az UH), már nem látszik semmi.
Ha a 10es teszt nem várt napján negatív, akkor bizony jóval később fogant. Pozitív teszt után 2 héttel érdemes leghamarabb dokihoz menni. Később volt ovud, ennyi. Ugyan mensi szerint 5 hetes vagy, de lehet még 4 se. 10-es teszt nem várt napján azért szép pozitív szokott lenni :)
Szóval nyugalom.
Ma vagyok kereken 18 hetes :)
Minden rendben volt, későn fogant (11 nappal később), így csak amikor 8 hetesen visszamentem, akkor volt először azívhang :)
Módosították a terminust, és az alapján kellett mennem onnantól :)
Makk egészséges és kislány :)
17-es vagyok
Szívből gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!