Mikor teszteljek? Délutáni vizelet is jó?
Figyelt kérdés
1 hete késik, eddig mindig 29-32 napra jött meg, egyszer késett csak 3 évvel ezelőtt. A pé-m nem középidőben lehetett, de nem tudom pontosan, mikor.2010. aug. 2. 17:03
1/10 anonim válasza:
Ha egy hete késik mehetsz pisilni:) utána írd meg!!!!!! 100% h babás vagy és ki is mutatja a teszt!!!Még nem Gratulálok:))) előtte pisilj!!!most!!??:)
2/10 anonim válasza:
na ??? szoritok!!!!
más válaszolo vaok
3/10 A kérdező kommentje:
Félek megcsinálni, csalódtam már jó párszor :S
2010. aug. 2. 17:27
4/10 anonim válasza:
Akkor meg várd meg a reggelt.Sajnos mi nem látunk beléd.
5/10 A kérdező kommentje:
Veszek tesztet és megírom majd az eredményt. Köszi, aki szorít nekem!!
2010. aug. 2. 17:51
7/10 A kérdező kommentje:
negatív
2010. aug. 2. 18:28
8/10 anonim válasza:
Sajnálom:( de ha ennyit nem szokott késni éa még nem jön meg pár nap múlva csinálj még 1 tesztet, vagy menj el dokihoz hátha mégis !!
9/10 anonim válasza:
Később volt peteérésed szerintem.
10/10 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet 2 nap múlva reggel, persze negatív lett. Azt mondta a doki, kezdjem el szedni a norcolutot, h mejöjjön :(
2010. aug. 6. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!