Ki az aki a járványnak köszönheti, hogy terhes lett?
Figyelt kérdés
Több idő a párotokkal, nyugi a meló helyett, stb... Ilyenekre gondolok.2020. júl. 10. 20:52
12/27 anonim válasza:
Valahogy nem hinném hogy én vagyok a hülye...
13/27 anonim válasza:
Dehogynem!
Miért, szerinted nincs itt semmiféle vírus, semmiféle "probléma"?
14/27 anonim válasza:
De van vírus, ahogy évek, évtizedek és évszázadok óta esünk át koronavírusok tömkelegén. Az hogy ezt most apokaliptikus pandémiának lett kikiáltva az más kérdés.
15/27 anonim válasza:
2 éve terveztük , pont most jött össze, mikor máskor?! 😅
16/27 anonim válasza:
Én a járványnak köszönhetem hogy nem szexeltem hónapokig...
17/27 anonim válasza:
Nyugi csajok, asszonyok járvány volt van és lesz is nem kell bet.....ni influenza!!
De megsúgom a korona eddig is volt,csak nem verték ekkora dobraüdv egy 3 gyerekes aki tervezi a 4. Babát🥰🥰🥰
18/27 anonim válasza:
Sajnos rengeteget dolgoztam március közepetől(kereskedelem) így sajnos nem jutott időnk egymásra :(
19/27 anonim válasza:
Aki annak köszönheti remélem, később a gyereknek is elmeséli, hogy 'Képzeld kisfiam, te azért vagy itt, mert apáddal annyi kreativitásunk sincs, hogy a közösülésen kívül egyéb hobbit találjunk ki, ha bent kell lenni járvány miatt.' Biztos nagyon örülni fog az a csemete, hogy az "unalom szülte"
20/27 anonim válasza:
Utolsó, barátnőméknek pont ez a kis pihenő kellett ahhoz, hogy lenyugodjanak és a mindennapi stresszt elengedjék,összejött a baba. Szerinted a boldogságukat érdekli az, amit ide okoskodtál? És igen, biztos sokaknak több idő jutott egymásra, többet szeretkeztek, mint a rohanó sok órás munka mellett. De lehet te inkább puzzleztál volna inkább, az a te bajod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!