A férjemmel babát szeretnénk. Tegnap elott (szerdán július 8) bennem ment el. Másnap reggelre megjött a menstruációm. Majd csak 22-én lenne jó tesztelnem, már vettem is egyet. Szerintetek teherbe eshetek? Esett már így teherbe valaki?
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 13:47
11/20 anonim válasza:
#10-es Ne aznap próbálkozzatok, az egy hozzávetőleges szám. Ha 2 naponta együtt vagytok, főleg az ovuláció körül, akkor minden esélyt megadtok a babának.
12/20 anonim válasza:
detto mint a #8as, de koszi a feltetelezest.
13/20 anonim válasza:
De ha annyira akarod a cukiságot, akkor szerintem gyakrabban kellene szexelni... mert azért az nem normális, hogy egy alkalomról beszélünk, azt is rosszkor... Gondolom, ha több lett volna, nem emeled ki ezt az egyet.
14/20 anonim válasza:
Az a legbiztosabb, ha menzesz elmultával kétnaponta együtt vagytok. Sok sikert!
15/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy alig szexelünk.
Nyilván nem csak ovulácios napon fogunk probálkozni hanem előtte is valamikor, az nap is és még azután sem adjuk fel!🤷♀️
2020. júl. 10. 16:18
16/20 anonim válasza:
Azért ahhoz mekkora idiótának kell lenni, hogy valaki megkérdezze, hogy "megjött, mikor teszteljek?"
Akkor banyek, ha nem jön meg. Ezt már egy 12 éves is tudja.
17/20 anonim válasza:
Kedves ötös, azzal tisztában vagy, hogy manapság a párok 20-30 százalékának vannak termékenységi gondjai? És idee általában nem azok írnak akiknek elsőre sikerült (pár kivétellel).
18/20 anonim válasza:
Van egy alkalmazás: Flo
Tudod követni a menstruációd, kiírja, hogy mikor van nagy esélyed teherbe esni.
Babát is lehet vele tervezni, szerintem egy próbát megér, töltsd le:)
19/20 anonim válasza:
18: én is azt használom,nagyon jópofa app! Évek óta abban vezetem a mensimet, tökéletesen működik. Lehet benne állítani a luteális fázist, vezetni az LG teszteket, mindent magától számol és pontos is. Én is ajánlom! :)
20/20 anonim válasza:
Lh, bocsi, most látom, hogy javította a telefonom. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!