Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy essek teherbe, ha eltérő...

Hogy essek teherbe, ha eltérő életritmusunk van a férjemmel?

Figyelt kérdés
Már jó ideje próbálkozunk, de biztosra veszem, hogy sosem sikerül eltalálni az ovuláció környékét sem.A férjem sokat dolgozik, f5-kor kel, 6-ra jár, este ér haza, emiatt már 9-f10 felé muszáj lefeküdnie. Van egy 3 és fél éves kislányunk, akit viszont 10-nél előbb csak ritkán tudok ágyba terelni, egyszerűen nem fárad ki, addig viszont nem tudok kiosonni a páromhoz.Így elég keveset vagyunk együtt, csak hétvégéken, ami viszont nem, vagy csak ritkán fedi a peteérésem környékét, és nem is sikerült eddig a teherbeesés.Már nagyon magam alatt vagyok emiatt, nem tudom mit tehetnék.Néha elvittük a nagyihoz a kicsit, hogy legyen nyugodt pár napunk, de ez nekem lelkifurdalást okoz, nem akarom őt kizárni az életünkből.Párszor én is felkeltem hajnalban az "uramhoz", de alig láttunk a fáradtságtól, nemhogy még szex is...Van valami ötletetek?
2007. dec. 15. 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ennyire stresszes a dolog, de azért biztos van megoldás. Először is a kislányt nem zárod ki az életetekből, ha a nagyihoz viszed, vagyis ne így fogd föl, hanem a nagyinál ő biztos jól érzi magát és ezzel mindekettőjüknek örömöt okozol. Ha kistesót akartok, pláne nem árt ennyi idősen megtapasztalnia, hogy nem csak ti vagytok mindig az életében, mással is jól ellehet és gondoskodnak róla, sőt továbbmegyek, igenis legyetek önzők ebben a tekintetben, nektek is legyen külön életetek. A peteérés kiderítéséhez javaslom z ovulációs tesztet, elég megbízható és elcsíphetitek a megfelelő időpontot. Azonban a lényeg pont az lenne, hogy ne görcsölj(etek) a babán, pont azért nem szokott összejönni. Tehát: nagyi, teszt, szerelmes együttlét! Sok sikert!
2007. dec. 15. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!