Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerült a baba?

Szerintetek sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Peteéréskor voltunk együtt a párommal. Legalább is 14. Napon. Hogy akkor volt e azt természetesen nem jelenthetem ki, de akkor volt folyásom is tehát biztos vagyok benne hogy akkor volt mégis peteéresem.

Ráadásul elélveztem tudom hogy ez nem számít sokat de mégis egy kicsit ugyanis azt tudom hogy amikor a nő elélvez akkor az a spricc segíti a hímivarsejtet a feljebb úszásban vagyis más lesz tőle a hüvely pH ja. Nah értitek.

De persze az is lehet hogy késő volt mert nem él csak 12 óráig. De sose tudni.

Tapasztalatokat várok mindent elolvasok. Szeretnék babás sztorikat olvasni.

2020. júl. 8. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Talán igen, talán nem.

Lehet hogy más irányba indultak a katonák, lehet hogy nem lesz ideje a sejtnek beágyazódni, stb. De az is lehet hogy jókor voltatok együtt. Nem olyan egyszerű teherbe esni. És akkor a hormonális dolgokról ne is beszéljünk.

Amúgy a petesejt nem él sokáig, de a hímivarsejtek akár 3 napig is.

Hogy mi az a spricc, amit mondasz, azt nem értem.

Nekünk 10 hónap után sikerült, tök mindegy mikor voltunk együtt, minden hónapban máskor volt peteérésem és kilökődésem. Ráadásul néha csak 10 napos volt a menstruációig tartó “félidőm”, ami szintén nem segít a dolgon.

2020. júl. 8. 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:
71%

Ebben a hablatyban egy tartalmilag korrekt mondat sincs.

De belenézek a méhedbe. Mmmhhhh. Nem vagy terhes.

2020. júl. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!