Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez ugye nem terhességre utal ?

Ez ugye nem terhességre utal ?

Figyelt kérdés

4 nappal ezelőtt voltam eggyütt a barátommal amikor kiszakadt gumi

Ha minden igaz akkor pont akkor volt peteérésem de nem tudom pontosan mert nem teljesen rendszeres a mensim de vízszerű folyásom volt nagy mennyiségben úgyhogy gondolom akkor volt peteérésem

És már 2 napja szurkáló érzésem van a petefészkeimben emelett még mindig van egy kis folyásom

Olvastam hogy ez lehet a terhesség előjele de azt is olvastam hogy lehet csak peteérés miatt érzem ezt

Szerintetek ?

2020. júl. 8. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
4 nappal aktus után biztosan nem a terhesség jele. Ettől függetlenül lehet h terhes vagy. De még csak vándorol a méh felé a megtermékenyített petesejt. Majd’ 8-10. nap mire beágyazódik és elkezd bármiféle hormont termelni ami a terhességi tüneteket okozza.
2020. júl. 8. 17:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor 2 hét múlva mindenféleképp csinálok egy tesztet
2020. júl. 8. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Kiszakadt a gumi...hagyjuk már ezt a süket dumát!! Kíváncsi lennék hány éves vagy!! Az ilyen ember még véletlen se legyen terhes!!!!!
2020. júl. 9. 11:15
 4/10 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok

És nem tudom mi ilyen hihetetlen abban hogy kiszakadt a gumi

2020. júl. 9. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Abban semmi hihetetlen nincs, viszont elmehettél volna mondjuk esemény utáni tablettáért.
2020. júl. 9. 18:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Vettem be esemény utánit viszont csak a 3.nap mert hétvégén történt és csak hétfőn tudtam elmenni a nőgyógyhoz

Azért gondoltam hogy ezek a tünetek utalhatnak terhességre mert olvastam hogy a 3.nap már nem annyira hatásos mint az 1. Vagy 2.

Minden esetre veszek tesztet

2020. júl. 9. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Hm, így érthető. Ügyeletre nem tudtál volna elszaladni, hogy sürgősen adjanak egy tabit?

Igen egyébként én is így hallottam, hogy minél messzebb kerülsz az aktus napjától, annál kevesebb esély van rá, hogy használ. De ki tudja.

De ha egy tanácsot megfogadsz, ne olvasgass neten! Egy idő után bele őrülsz, tapasztalat. :D

2020. júl. 9. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Ja, még felesleges a teszt, majd 2 hét múlva mond biztosat.
2020. júl. 9. 20:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem volt lehetőségem ügyeletre menni

Már nem olvasgatok a neten mert tényleg kezdek bele őrülni

Az érettségin nem stresszeltem ennyit mint ezen :( és még messze az a 2 hét

2020. júl. 9. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
:( nem szabad tényleg. De figyi bármi megeshet. Nekem volt hogy 19 napot késett, és mégse voltam terhes. van aki mensi alatt esik teherbe. Annyira nem lehet kiszámítani.. :/
2020. júl. 10. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!