Ez csak száradási csík vagy a reagens helye csak vagy hómező? Ti is látjátok a 2. csíkot?
Élőben tényleg látszik a 2. csík, csak nem tudom eldönteni, hogy minek látszik. Predictor Early teszt. 9. dpon készült, (nekem csak 12 napos a luteálisom. Tudom kissé korai.) Reménykedhetek, vagy vegyem totál negatívnak?
Azért mert 12 napos a luteális fázisod még nem fog gyorsabban zajlani a teherbe esés folyamata :D
Minden esetre a 12 nap nem a legideálisabb, de szerencsére még pont jó. 9. dpo nagyon korai, ráadásul a 10es tesztek a kémiait is kimutatják. Ahogy fentebb írták. 12. dpo-n a facelle és a predictor early szép pozi lesz, ha baba van. Azt tessék kivárni :)
Jaj, de jó! Még arra is választ kaptam, hogy a 12 napos lueális fázisnál hogy megy a dolog. Én naivan azt hittem, hogy kicsit gyorsabban, mint akinek 14 napos. Próbáltam erre rákeresni, de nem találtam választ. :)
Hát, akkor feladni még nem fogom, de nem pörgök rá. Szombatra nem várom, addigf biztos, hogy nem tesztelek. Hétfő-keddet szeretném megvárni, addig próbálok nem gondolni rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!