Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez csak száradási csík vagy a...

Ez csak száradási csík vagy a reagens helye csak vagy hómező? Ti is látjátok a 2. csíkot?

Figyelt kérdés

Élőben tényleg látszik a 2. csík, csak nem tudom eldönteni, hogy minek látszik. Predictor Early teszt. 9. dpon készült, (nekem csak 12 napos a luteálisom. Tudom kissé korai.) Reménykedhetek, vagy vegyem totál negatívnak?

[link]

2020. júl. 8. 11:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert 12 napos a luteális fázisod még nem fog gyorsabban zajlani a teherbe esés folyamata :D

Minden esetre a 12 nap nem a legideálisabb, de szerencsére még pont jó. 9. dpo nagyon korai, ráadásul a 10es tesztek a kémiait is kimutatják. Ahogy fentebb írták. 12. dpo-n a facelle és a predictor early szép pozi lesz, ha baba van. Azt tessék kivárni :)

2020. júl. 8. 12:25
 12/16 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó! Még arra is választ kaptam, hogy a 12 napos lueális fázisnál hogy megy a dolog. Én naivan azt hittem, hogy kicsit gyorsabban, mint akinek 14 napos. Próbáltam erre rákeresni, de nem találtam választ. :)

Hát, akkor feladni még nem fogom, de nem pörgök rá. Szombatra nem várom, addigf biztos, hogy nem tesztelek. Hétfő-keddet szeretném megvárni, addig próbálok nem gondolni rá. :)

2020. júl. 8. 12:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
7és és 9es vagyok. Nagyon szorítok! Mindenképp írd meg légyszi az eredményt!!!! 😊😊😊
2020. júl. 8. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok, drukkolok én is :)
2020. júl. 8. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
7,9,13 vagyok. Mi lett???
2020. júl. 15. 21:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy nap késéssel megjött, szóval meg lettem szépen szívatva. 😂😅 Máskor ilyen korán nem tesztelek, az tuti. Csak azt nem értem, hogy 2. csík miért volt ott (élőben tényleg eléggé látszódott). Na, mindegy... nem rágódok tôbbet rajta. Azért remélem most már 1-2 hónap múlva sikerül végre a baba. :) Most próbálok nem is gondolni rá, nem rápõrõgni.
2020. júl. 16. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!