Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Óvszer mellett lehetek terhes?

Óvszer mellett lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Igazából megjött, 3-4 napos volt és kevés, bár nekem mindig ennyi, mert a menstruációm nagyon rendszertelen.

Viszont azóta a mellem érzékeny, na de enm úgy, hogy rá feküdni sem tudok, meg a hasam néha néha begörcsöl.

Szerintem én már beképzelem a tüneteket egyébként..

Óvszer nélkül sohasem jutna eszembe csinálni, és a végén mindig ellenőrizve van, hogy nem-e szakadt ki, na meg persze kihúzza mielőtt elmenne.

Mindig össze vissza jött meg, a ciklusom volt, hogy 50 napos is volt, vagy 20-25,illetve 35-38. De óvszer nélkül akkor sem merek már kockáztatni, amióta az ismerőseim körében az egyik lány az előváladéktól lett terhes, na azóta nagyon félek mégcsak szexelni is.

A terhességre így mennyi esély van? Vagy már csak nagyon ráparázok az egészre és valójában valami hormon probléma?

2020. júl. 7. 23:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
61%
A fogamzágátló nem szűnteti.meg a problémát, csak elnyomja. Menstruáció helyett megvonásos vérzés van, ami rendszeres, de nem menstruáció, tehát nem áll helyre a rendszertelen ciklus. Ha hormon probléma, vagy PCOS, éveken át tartó fogamzásgátló szedése után is vissza tér, ha már nem szedsz gyógyszert. Nem fog elmúlni a gyógyszertől a fennálló probléma. A PCOS viszont meddőséget okoz, ezért is lenne fontos az, hogy minél előbb kivizsgáltasd magad. Ha fogamzásgátlót ajánlanak, akkor keress másik orvost, mert tényleg nem játék.
2020. júl. 8. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!