Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye 5 terhességi teszt nem...

Ugye 5 terhességi teszt nem hazudik?

Figyelt kérdés

2 hete voltam együtt párommal kiszakadt az óvszer lehet későn vettük észre, fogalmam sincs. Vasárnap kellett volna megjönnie de késik. Azóta mondjuk parázok. 5 tesztet csináltam 3 fajtát Vasárnap délután, hétfőn reggel, ma reggel ma délben és ma este. Mindegyik negatív. Tudom akkor nyugodhatok meg ha megjön de annyira szorongok és ideges vagyok hogy valószínű ez is közreműködik ebben.

28N

2020. júl. 7. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Várj egy hetet, utána meg egy teszt ha az is negatív szerintem megnyugodhatsz.
2020. júl. 7. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az is, h koran teszteltel. Ha nem is egy hetet, de par napot meg biztos varnek.
2020. júl. 7. 21:13
 3/7 anonim válasza:
71%
Én is várnék vele egy két napot. Csinálj pár nap elteltével, és ha az is negatív akkor tudod a választ. Ha pedig pozitív akkor gratulálok :)
2020. júl. 7. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseriteni, de kb. peteeresed is volt.
2020. júl. 7. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Korai még a teszt szerintem..
2020. júl. 7. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem érdemes tesztelni! Hogy miért ? Mert a terhességi tesztek 1 nullák.
2020. aug. 11. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Fejlemény? Teszteltél azóta? Vagy megjött a menstruációd?
2020. aug. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!