Ugye 5 terhességi teszt nem hazudik?
Figyelt kérdés
2 hete voltam együtt párommal kiszakadt az óvszer lehet későn vettük észre, fogalmam sincs. Vasárnap kellett volna megjönnie de késik. Azóta mondjuk parázok. 5 tesztet csináltam 3 fajtát Vasárnap délután, hétfőn reggel, ma reggel ma délben és ma este. Mindegyik negatív. Tudom akkor nyugodhatok meg ha megjön de annyira szorongok és ideges vagyok hogy valószínű ez is közreműködik ebben.
28N
2020. júl. 7. 21:09
1/7 anonim válasza:
Várj egy hetet, utána meg egy teszt ha az is negatív szerintem megnyugodhatsz.
2/7 anonim válasza:
Lehet az is, h koran teszteltel. Ha nem is egy hetet, de par napot meg biztos varnek.
3/7 anonim válasza:
Én is várnék vele egy két napot. Csinálj pár nap elteltével, és ha az is negatív akkor tudod a választ. Ha pedig pozitív akkor gratulálok :)
4/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de kb. peteeresed is volt.
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem érdemes tesztelni! Hogy miért ? Mert a terhességi tesztek 1 nullák.
7/7 anonim válasza:
Fejlemény? Teszteltél azóta? Vagy megjött a menstruációd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!