Normális az, ha alvadtvér darabos a menzeszem? Mitől lehet ez, babát szeretnénk és ez már a 2-dik hónap, hogy ilyen.
Hát, én azért nem lennék ilyen nyugodt, mint az előttem szóló!
Nekem is így kezdődött, bőséges, darabos vérzés, iszonyat görcsölés, ez ment néhány cikluson keresztül, baba meg sehol. Elmentem a dokimhoz, mondtam, hogy szerintem valami nem stimmel, elmondtam, hogy 4 hónapja próbálkozunk, ő meg mielőtt megvizsgált, türelemre intett ( mivel nagytesó rögtön megfogant, azért én aggódtam ) sajnos nekem volt igazam, megnézett UH-n, és kiírt műtétre.... A bal petefészkemen volt egy kb 3-4 cm-es ciszta, ami a műtétig almányira (!) nőtt, szétrombolta a petefészkem nem lehetett megmenteni.... Endometriózisom volt ( írd be ezt a szót a keresőbe, ha egyező tüneteket látsz, ne habozz felkeresni a nőgyógyászt! ) 8 hónapba telt, mire kikezeltek, nem részletezem, nem egy leányálom a kezelés módja, de utána ismét első próbálkozásra babás lettem. Most 10 hetes vagyok :-) Úgyhogy szerintem ha bármilyen rendellenességet tapasztalsz, inkább derüljön ki, hogy feleslegesen aggódsz, minthogy nagyobb bajod legyen belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!