Mennyi esély van arra, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Gumival csináltuk, de miután elment a barátom levette a gumit és megtörölte magát. Eltelt ezután egy 20 perc és 2-3 mpre berakta. Eddig teljesen nyugodt voltam, hogy nem lehet baj, de 5 napja késik. Semmi mást nem tapasztaltam.2020. júl. 5. 10:34
11/19 A kérdező kommentje:
7.válaszoló: 2 hete
2020. júl. 5. 13:00
12/19 anonim 

válasza:

Akkor már kimutatja a teszt, ha baba van.
14/19 anonim 

válasza:

Vegyél tesztet! Van drogériákban is. Ha nem vagy az, megnyugszol. A múlt havi menstruációhoz viszonyítva hány nappal történt a dolog? Nem mindegy. Lehet nem is voltál termékeny időszakban.
15/19 A kérdező kommentje:
Direkt kiszámoltam. Nem voltam a termékeny időszakomban. Utána történt 3 nappal.
2020. júl. 5. 14:37
16/19 anonim 

válasza:

Siman csuszhat is 3 napot. Ha 5.napja kesik, akkor csuszott is.
17/19 anonim 

válasza:

Mindenképp vegyél tesztet, már kimutatja, akkor legalább látod mi a helyzet.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogató válaszokat, holnap csinálok 2 tesztet!
2020. júl. 5. 17:59
19/19 anonim 

válasza:

A ciklus ovulvioig tartó szakaszának hossza változhat, ha késik a menzesz eleve később volt ovud, mint ahogy számolod. Az ovulációtól menzeszig tartó szakasz hossza (luteális szakasz) állandó, így nem lehet előre belőni pontosan a termékeny időszakot.
Bízzunk benne, hogy nem estél teherbe, azért a megtermékenyítéshez kellő mennyiségű spermium kell, nem véletlen meddő a férfi bizonyos spermiumszám alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!