Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nem várt napjától számítva...

A nem várt napjától számítva kinek mikor lett pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
Milyen tesztet használtatok? Esti vizeletből nem mutatott sok biztatót a teszt (reggel nem volt alkalmam). Ha most negatív (és nyilván, ha nem jön meg közben) reggel teszteljek újból vagy várjak vele?

2020. júl. 4. 22:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5nappal nem várt előtt pozitiv lett halványan de jol látható 10+3hkm
2020. júl. 6. 02:46
 12/23 anonim ***** válasza:
11es vagyok elsőnek pepino márka majd xepil movo clarblue digitális corax
2020. júl. 6. 02:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Továbbra sem jött meg ( ennek kicsit örülök, mert pontos szokott lenni), de az x-epiles tesztet megint becsapósnak érzem. Ma veszek egy clearbluet. Szerintetek ha nem jön meg és a teszt sem jelzi, hogy itt bizony baba van, hívjam a dokit holnap időpontért vagy várjak?
2020. júl. 6. 05:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Kérdező! Tedd fel a képet hátha tudunk segiteni..
2020. júl. 6. 07:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Igy van tedd fel ide egy clarblue nem rosz :)
2020. júl. 6. 07:14
 16/23 A kérdező kommentje:

[link]

Talán elázott, pedig 5 mp-ig mártottam bele. Én még ezt nem venném készpénznek.. csak akkor fogalmam nincs, hogy mitől késik.

2020. júl. 6. 12:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos értékelhetetlen. Egy paca van ott csak. Szerintem inkább kazettás tesztet vegyél. Ezek a belemártósak elég vacakok. Többször hallottam, hogy értékelhetetlen a teszt.
2020. júl. 6. 12:49
 18/23 anonim válasza:
Szia!nekem a nemvárt előtt 1nappal nem reggeli pisiből nagyon erős pozitív
2020. júl. 6. 16:08
 19/23 anonim válasza:
Ja lemaradt,corax tesztet használtam
2020. júl. 6. 16:09
 20/23 A kérdező kommentje:
Nos.. úgy néz ki megjött/jön. Betéttel járkálok az elmúlt napokban és most egy mogyorónyi barnás foltot találtam egyelőre, de a hasam fájdogál. Beágyazódási vérzést kizárnék, mert ha lett volna gondolom a nem várt előtt jelentkezett volna. Nem tudom mitől volt ez a késés, mivel tényleg pontos a ciklusom. Lehet túlparáztam a dolgokat, nem tudom. Kicsit elkenődtem, de itt a következő hónap... :) a kérdés továbbra is érdekel, és köszönöm az eddigi válaszokat!
2020. júl. 6. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!