Ettől lehetek terhes?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és ovuláció napján szexeltünk a barátommal. Úgy volt, hogy mind a ketten elélveztünk, de védekeztünk, és utána pihentünk egy kicsit, és utána megint szexeltünk, de akkor óvszer nélkül, és kihúzta, mielőtt elment volna. Neki ez volt a második alkalom. Ettől lehetek terhes?2020. júl. 4. 21:28
2/5 anonim válasza:
Alacsony a valószínűsége, de igen, lehetsz.
Gondolom nem kell kifejtenem, hogy tudd, az ondóvezetékben az előző ejakulációból maradhat ondó. És mivel másodjára védekezés nélkül szeretkeztetek, van rá esély, hiába "húzta ki" mielőtt elment volna.
3/5 anonim válasza:
Nagyon-nagyon-nagyon kevés eséllyel. Kb. 0,1%, hogy terhes leszel. Azt is csak azért, mert nem tudom mi történt pontosan (mellesleg nem is érdekel😂).
A válasz nem.
4/5 anonim válasza:
Izé..ha ovuláció napján védekezés nélkül szexelsz szerinted lehetsz terhes? Igen... csak nem értem ha elsőnek húztatok óvszert, másodiknak miért nem?
Ha időben vagytok még vegyél esemény utánit.
5/5 anonim válasza:
Ha a kérdező terhes lesz, akkor én átműttetem magamat nővé.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!