Megszakítással voltam együtt barátommal rá 2 hétre megjött Meg volt minden jelem 5nap késéssel megjött következő honapban Viszont elég sűrűn van hányingerem És olyan érzésem van mintha valaki az ujjával nyomkodná a hasamat.. Szerintetek?
"csak felismeri mindenki, hogy a szokott vérzése helyett más jellegű van.."
Nekem speciel minden hónapban más jellegű a menstruációm, fogamzásgátló alatt, vagy anélkül is. Élénk vörös, barna, feketés, világos piros, sok, kevés, darabos, sűrű, folyékony. Egészséges vagyok. :)
Próbáljunk már nem ráhúzni a menstruációra (/megvonásos vérzésre/egyéb vérezgetésre) semmilyen sémát, mert hogy nincs neki. Van akinél az is normális ha néha kimarad egy hónapot könyörgöm. Nem csak hogy nőként, de azon belül havonta is változgathat a külleme.
Csajok.
Mielőtt "Megjött volna" nekem az előtti nap csak rózsaszín folyásom volt.
Kb 7 napig szokott tartani a menstruációm
Elég volt 1betét,az állaga nem volt olyan mint a rendes mensesnek 3nap már nem kellett semmi, furcsáltam mert nem is görcsöltem de úgy gondoltam akármilyen vér is, menses
Nem tudom mi szórakoztatna benne ha kamu kérdés lenne.
Aki pedig a "Fattyú" megjegyzést tette nem kívánok neki semmi rosszat, levegőt se!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!