Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakítással voltam együtt...

Megszakítással voltam együtt barátommal rá 2 hétre megjött Meg volt minden jelem 5nap késéssel megjött következő honapban Viszont elég sűrűn van hányingerem És olyan érzésem van mintha valaki az ujjával nyomkodná a hasamat.. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 4. 17:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
48%
Vagy kamu a kérdés és a pozi válasz is, vagy nem menstruàltál, hanem max. maszatolgattál pár napig menzesz idején. Én is véreztem terhesen 2× pont a menzesz idején, de sokkal gyengébb volt, mint a megszokott. Inkább az elején 1-2 csepp piros, aztán 2 nap barnás folyás. Már az elsőnél feltűnt, hogy ez nem normális menstruáció... Pozitív is volt a teszt.
2020. júl. 5. 10:41
 22/32 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, nekem terhesen megvolt a második hónapig igaz valamennyivel kevesebb)napi 3 tampon helyett nem egész 1), barnásabb, és a szokásos 7 nap helyett 3 napig tartott de volt. Sőt, terhességi rosszullétem viszont egyáltalán nem volt az egész terhesség alatt.
2020. júl. 5. 11:37
 23/32 anonim ***** válasza:
50%
Akkor becoptad a nyalókát. A többi kommentelő meg nyaljon sót, aki szerint lehetetlen bárminemű vérzés megléte terhesség mellett. Haha....
2020. júl. 5. 12:03
 24/32 anonim ***** válasza:
52%
Vagy csak nem abból a 2 aktusból van a kis fattyú.
2020. júl. 5. 12:05
 25/32 anonim ***** válasza:
67%
Kedves #22-es, pont ezt magyaráztam. Napi 1 tampon az semmi, meg rövidebb ideig is tartott, tehát nem rendes menstruációs vérzés volt, ami sokkal bővebb kell legyen( mivel ugye leválik az endometrium, ami ha terhesen leválna, akkor elvetélnél) csak felismeri mindenki, hogy a szokott vérzése helyett más jellegű van..Ha nem védekezel, akkor meg logikusan tesztelsz, mivel lehetsz terhes is. Nekem is ez volt. Se vérömlenyt se semmi mást nem talált a nőgyógyász, a 3. kimaradt menzeszem idején már nem volt pecsételés.
2020. júl. 5. 17:11
 26/32 anonim ***** válasza:
51%

"csak felismeri mindenki, hogy a szokott vérzése helyett más jellegű van.."

Nekem speciel minden hónapban más jellegű a menstruációm, fogamzásgátló alatt, vagy anélkül is. Élénk vörös, barna, feketés, világos piros, sok, kevés, darabos, sűrű, folyékony. Egészséges vagyok. :)

Próbáljunk már nem ráhúzni a menstruációra (/megvonásos vérzésre/egyéb vérezgetésre) semmilyen sémát, mert hogy nincs neki. Van akinél az is normális ha néha kimarad egy hónapot könyörgöm. Nem csak hogy nőként, de azon belül havonta is változgathat a külleme.

2020. júl. 5. 19:22
 27/32 A kérdező kommentje:

Csajok.

Mielőtt "Megjött volna" nekem az előtti nap csak rózsaszín folyásom volt.

Kb 7 napig szokott tartani a menstruációm

Elég volt 1betét,az állaga nem volt olyan mint a rendes mensesnek 3nap már nem kellett semmi, furcsáltam mert nem is görcsöltem de úgy gondoltam akármilyen vér is, menses

2020. júl. 5. 21:06
 28/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi szórakoztatna benne ha kamu kérdés lenne.

Aki pedig a "Fattyú" megjegyzést tette nem kívánok neki semmi rosszat, levegőt se!!

2020. júl. 5. 21:07
 29/32 anonim ***** válasza:
74%
Kedves kérdező, akkor azért neked is másmilyen volt a vérzésed, mint szokott. Minden jót kívánok, remélem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd. A 21-es válaszoló voltam.
2020. júl. 5. 21:43
 30/32 anonim ***** válasza:
67%
#26, amit leírsz, csak részben igaz. Igen színe, állaga változhat, van erősebb meg gyengébb is. De hidd el, mivel én is véreztem terhesen, hogy az a fajta vérzés egyáltalán nem olyan, mint a menzesz és ezt a kérdező is leírta. Kivéve, ha elvetélsz. Én 2 évig vártam a babára, hidd el, untam már a tesztelést( sose teszteltem hamarabb), de ha késett, vagy amikor furának találtam, akkor teszteltem, mivel nem védekeztünk.
2020. júl. 5. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!