Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap le feküdtem a barátomma...

Tegnap le feküdtem a barátommal,de nem védekeztünk mi előtt el élvezett volna ki vette és a vaginámra élvezett de fel álltam és gyorsan le töröltem de egy hónappal ez előtt 26-án volt menstruációm lehetek terhes ?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
#9: Még írni sem tud, mit vársz tőle? Hogy tudatos, értelmes, felelősségteljes emberként viselkedjen?
2020. júl. 2. 17:29
 12/16 anonim válasza:
4%
A kihúzásos módszer is kb ugyanolyan hatékony, mint a gumi. Egyszeri alkalom esetén gyakorlatilag nincs esély terhességre, ha jól csináltátok.
2020. júl. 2. 17:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyet jegyezz meg, ha bedugta a farkát a hüvelybe, akkor lehetsz terhes,független attól, hogy hova élvezett.... előváladékot nem fogod érezni sem észrevenni, de még a férfi sem... pont elég, ha egy spermium bejut. Több nem is kell.

Szóval betette, lehetsz terhes és pont. Bár elég kicsi az esélye, de nem nulla. És ugye mint tudjuk, az ilyen szerencsétlen embereknek mindig sikerül teherbe esni...

Szexelni a hülye is tud, de teherbe esni is... miért nem lehet megérteni, hogy ha nem akar az ember gyereket, akkor húzzon a férfi farkára egy rohadt gumit. Tini fejjel eszembe se jutott gumi nélkül nekilátni ... Nem csodálom mennyi 16 éves szült az elmúlt pár évben. Ennyi ésszel... és tisztelet azoknak akik jó anyukává váltak a hülyeségük után... de ugye nem ez kéne legyen az alap.

2020. júl. 2. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Xd oké 3x leírtad, hogy felálltal mikor rajtad volna a sperma, nyugi nem úgy működik, hogy utat tör és mászik végig aztán beléd bújik. Hanem mikor még benned volt, NEM MENT EL, DE már akkor is távozik a p£niszéből ELŐVÁLADÉK és az is okozhat terhességet
2020. júl. 3. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2020. júl. 3. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire hangsúlyozod hogy egyből felálltál és letőrölted az arra utal hogy bárki bármit mond te váltig állítod hogy nem vagy az akkor pedig a kérdés is értelmetlen. (nem bántasból mondom)

Van rá esély, hogy terhes vagy de elég kicsi

2020. júl. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!