Terhesség vagy álterhesség?
Figyelt kérdés
Tüneteim voltak..hányinger, mellfeszülés, puffadás, belilult a mellbimbóm. De ezeket a tüneteket mikor nem figyeltem rá nem produkáltam. Sőtt aztán meg is jött. Most a hasam szúrkál, meg néha a mellem. De ezeket is akor érzem mikor nagyon koncentrálok. Nagyon szeretnék terhes lenni. De félek hogy ez már csak a túlzott akarástól képzelem be hogy az vagyok. Tesztet még nem csináltam . Félek a csalódástól.2010. aug. 2. 01:21
1/4 anonim válasza:
nyugodj le egy kicsit :)
Előbb utóbb úgyis kiderül. Vagy még vehetsz ilyen terhességi tesztet gyógyszertárba lehet.
18/F
2/4 anonim válasza:
Egy tipp :) Az ilyen kérdésedet a Gyerekvállalás (vagy vmi hasonló) témakörbe írd, mert ott veled együttérző anyukajelöltek és boldog újdonsült anyukák írnak kedves válaszokat, míg itt nagyrészt rosszindulatú, szurkálódó kommenteket fogsz kapni.
3/4 anonim válasza:
ez a gyerekvállalás témakör, úgy egyébként....
a kérdezőnek: szerintem annyira nem akarhatod, hogy a mellbimbódat is megváltoztasd. úgy értem, én is nagyon akarom, de max hasfájást tudod beképzelni, ilyen konkrét tüneteket még nem produkáltam...inkább csinálj tesztet, mert mi nem tudjuk megmondani.
4/4 anonim válasza:
MÁR gyerekvállalás témakör :) valószínűleg a moderátorok átdobták, de én még a szexualitásban találtam. Megjegyzem, egy-két szurkálódó komment is volt, de azt is eltüntették.
(Valahogy oda lehetne írni h moderálva, vagy valami, mert így a normális válaszolókat nézik hülyének, már nem először)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!