Miért fájnak a melleim ha a teszt negatív?
'19 áprilisában született a fiam. Abbahagytam a gyógyszert, következő hónapban össze is jött. A nemvárt napján teszteltem xepil tesztel, igaz halványan, de látszott, rá 2 napra volt erős, de akkor már nappal is, nem caak az elsőből. 11hós koráig szoptattam, 6hetes kontrol után fogamzásgátlót is szedtem mellette.
Szeretnénk kistesót, a gyógyszert 3hónapja abbahagytam. A szoptatást 4. Rá 1 hónapra tejem sem volt, shépen mindenféle érzés nélkül elapadt.
A havim elsőnek decemberben jött meg, azóta ilyen durván 2 havonta.
Szoval 3 hónaoja abbahagytam a gyógyszert, első hónapban még nem voltunk úgy együtt. Június 2-án megjött rendesen. Azóta védekezés nélkül csináljuk. Peteérésem elképzelésem sincs, mikor van (sosem ugyanannyi napra jön meg).
Lassan 1 hete minden reggel hányingerrel kelek. 3 napja görcsölget a hasam alja, illetve a melleim ultraérzékenyek. Én aki képes melltartóba aludni kb, 3 napja nem bírom elviselni. Szagoktól, amikkel eddig nem volt bajom, pár napja undorodom.
Fiammal ez kb a 6.héten kezdődött, mikor már javában pozitívat teszteltem. Full ugyan ezeket éreztem akkor.
Ma reggel első vizeletből csináltam egy tesztet, egyértelműen negatív. Most a dm-ben valami otthonvégezhető nevű, a 2db volt 400ftos tesztet vettem.
Igazából nem vagyok rágörcsölve a gyerekre, jön ha akar. Csak ezek a tünetek, főleg a mellem készít ki.
Szerintetek? Ja és 2.-a óta nem volt meg a havim, csak a tünetek miatt csinaltam a tesztet.
Szerintetek? Ennyi miatt még nem mennék dokihoz.
Ja és azt nem írtam hozzá, havi elött semmi tünetem nincs. Szóval, ez, hogy azért érzem ezeket mert meg fog jönni, az esélytelen szerintem.
Illetve arra gondoltam még, ez lehet akár a peteérés előjele? Higy nekem ilyenkor lehet?
A doki szerint (telefonon beszeltem vele kb 2 hónapja) a szülés után évekig is lehet akár ilyen szabálytalan ciklus mint az enyém. Nem gondolnám, hogy hormonbajom lenne.
Nem 16-18naoja volt az utolsó aktus, heti 2x atlagosan együtt vagyunk férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!