Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fájnak a melleim ha a...

Miért fájnak a melleim ha a teszt negatív?

Figyelt kérdés

'19 áprilisában született a fiam. Abbahagytam a gyógyszert, következő hónapban össze is jött. A nemvárt napján teszteltem xepil tesztel, igaz halványan, de látszott, rá 2 napra volt erős, de akkor már nappal is, nem caak az elsőből. 11hós koráig szoptattam, 6hetes kontrol után fogamzásgátlót is szedtem mellette.

Szeretnénk kistesót, a gyógyszert 3hónapja abbahagytam. A szoptatást 4. Rá 1 hónapra tejem sem volt, shépen mindenféle érzés nélkül elapadt.

A havim elsőnek decemberben jött meg, azóta ilyen durván 2 havonta.

Szoval 3 hónaoja abbahagytam a gyógyszert, első hónapban még nem voltunk úgy együtt. Június 2-án megjött rendesen. Azóta védekezés nélkül csináljuk. Peteérésem elképzelésem sincs, mikor van (sosem ugyanannyi napra jön meg).

Lassan 1 hete minden reggel hányingerrel kelek. 3 napja görcsölget a hasam alja, illetve a melleim ultraérzékenyek. Én aki képes melltartóba aludni kb, 3 napja nem bírom elviselni. Szagoktól, amikkel eddig nem volt bajom, pár napja undorodom.

Fiammal ez kb a 6.héten kezdődött, mikor már javában pozitívat teszteltem. Full ugyan ezeket éreztem akkor.

Ma reggel első vizeletből csináltam egy tesztet, egyértelműen negatív. Most a dm-ben valami otthonvégezhető nevű, a 2db volt 400ftos tesztet vettem.

Igazából nem vagyok rágörcsölve a gyerekre, jön ha akar. Csak ezek a tünetek, főleg a mellem készít ki.

Szerintetek? Ja és 2.-a óta nem volt meg a havim, csak a tünetek miatt csinaltam a tesztet.

Szerintetek? Ennyi miatt még nem mennék dokihoz.

2020. júl. 1. 13:17
 1/3 A kérdező kommentje:

Ja és azt nem írtam hozzá, havi elött semmi tünetem nincs. Szóval, ez, hogy azért érzem ezeket mert meg fog jönni, az esélytelen szerintem.

Illetve arra gondoltam még, ez lehet akár a peteérés előjele? Higy nekem ilyenkor lehet?

2020. júl. 1. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Hát lehet hormonálisan változott valami és ezután esetleg lesznek pms tüneteid(nekem a leírtak minden menstruáció előtt megvannak, terhesen is megvoltak).Bármi lehet.Az utolsó aktus óta ha eltelt 16-18 nap akkor nem reménykednék.Ha aktív nemi életet éltek,2 naponta szex meg egyebek, akkor még bármikor lehet pozitív is akár a teszted.Ha esetleg nem jönne most össze akkor azért én megnézetném a helyedben a hormonjaid, mert írod két havonta jön meg, az azért nem biztos hogy teljesen rendben van.
2020. júl. 1. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:

A doki szerint (telefonon beszeltem vele kb 2 hónapja) a szülés után évekig is lehet akár ilyen szabálytalan ciklus mint az enyém. Nem gondolnám, hogy hormonbajom lenne.

Nem 16-18naoja volt az utolsó aktus, heti 2x atlagosan együtt vagyunk férjemmel.

2020. júl. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!