Van esélyünk a babára?
Figyelt kérdés
Jelenleg nagyon ritkán tudunk munka miatt együtt lenni a férjemmel. Múlthét szerdán viszont együtt voltunk, azt mondta gyereket akar. Együtt is voltunk 2szer egymás után. Nekem június 4.én volt meg a menstruációm. Elvileg kedden volt termékeny napom. Július 5 lenne a következő menstruáció. Nekem viszont elkezdett fájni a derekam és görcsöl a hasam is.
Előfordulhat hogy ez az alkalom már csak a következő menstruációnál derül ki? Vagy ha össze jött akkor már ez sem jön meg?
2020. jún. 29. 09:54
1/4 anonim 

válasza:

Ha terhes lennél, akkor most sem jönne meg, de ha állandó a ciklusod valószínűleg elkéstetek.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerdán voltunk együtt, 4 nap alatt beágyazódhat?
2020. jún. 29. 10:18
3/4 anonim 

válasza:

Nem, 3-5 nap alatt ha megtörténik a megtermékenyülés, még csak a méh felé van úton a petesejt, a 10. nap környékén fejeződik be a beágyazódás.
4/4 anonim 

válasza:

Van rá egy kicsi esély így is, de nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!