Pozitív vagy negatív szerintetek? Nemvárt napja.
Figyelt kérdés
Élőben jobban látszik a második csík, ami nem száradási, kapásból kijött, de akkor is nagyon halvány. Elvileg 12.dpo-n vagyok, ma van a nemvárt napja.
Bár a tünetek, tudom, sokszor becsapósak, de ugyanaz, mint a kisfiamnál volt, azaz elkezd fájdogálni pár percre a hasam, mintha meg akarna jönni, utána pedig hirtelen mintha elvágták volna, ez váltakozik 2 napja.
Tudom, nem kell ilyenkor még tesztelgetni, de nem bírtam ki.
Egyébként x-epil, 25-ös teszt.
2020. jún. 26. 08:09
11/20 anonim válasza:
Nekem 3 napja lett pozitív a teszt. Az x epil csík negatív míg a x epil vizelet sugaras halvány pozitív volt. Szerintem mondhat akárki akarmit a vizelet sugaras jobb. Csatolok képet mindjárt a 2 -ről. És egy vizeletből készültek.
12/20 anonim válasza:
Méred a hődet vagy használtál ovu-tesztet? Vagy honnét tudod, hogy ma kellene biztosan megjönnie? A Ciklus.hu nekem soha nem találta még el, h mikor fog megjönni. De egyébként nekem is 12 napos a luteális fázisom.
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Nekem a menses napján egyértelmű pozitív volt az xepil, szinte olyan erős mint a controll csík.
Ez negatív.
15/20 anonim válasza:
6. vagyok. Nekem is 12 napos volt a luteális fázisom és 29 hetes vagyok, szóval az nem gond, de ilyenkor nekem is már az x-epil (a sima csík) nem első vizeletből egyértelmű pozitív volt.
16/20 anonim válasza:
6-os! 12-es vagyok. :) És mikor teszteltél először, milyen fajta teszttel, hogy 12 napos a luteálisod neked is?
17/20 anonim válasza:
6. vagyok. 11. dpon teszteltem először, Facellével, nem első vizeletből. Szinte rögtön kijött a 2. csík.
18/20 anonim válasza:
Valami van ott, de nagyon halvány. Próbálj holnap, holnapután tesztelni és meglátod.
19/20 anonim válasza:
Komolyan mondja mar meg nekem valaki, h miert ilyen gagyi teszteket vesztek. Aztan csodalkoztok, h nem latszik rajta semmi. Vegyel egy predictort es nem lesz dilemma.
20/20 anonim válasza:
19-es! Szerintem azért, mert sokan nem ismerik a teszteket. Első babánál fogalmam sem volt ilyenekről, hogy van 10-es, meg 25-ös érzékenységű teszt, melyik mennyire megbízható, hanem kb csak levettem a polcról az első tesztet, ami megtetszett (az is X-Epil volt, csak nem a tesztcsík, hanem a Pen). Most, hogy a 2.-ra várunk kezdem beleásni magam a témába, megismerni a kifejezéseket (engem pl. amikor erről kérdeztem voltak, akik leszóltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!