Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki tud válaszolni?

Valaki tud válaszolni?

Figyelt kérdés

(Kicsit hülyén fogalmaztam, de ha valaki érti akkor kérem válaszoljon)

Ha már teljesen biztos hogy valaki terhes, mennyi ido után kezdenek a “jelei” a terhességnek mutatkozni? (Pl: alhasi fájdalmak, mell fajdalmak, tojás fehérje állagú nyalka)

2020. jún. 25. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem egyetlen tünetem sem volt egyik várandósságom alatt sem, csak nem jött meg, aztán nőtt és mozgott a hasam. 😊
2020. jún. 25. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
mellfájdalom már az elmaradt menstruáció első napja óta (sosem volt előtte ilyen), egy hétre rá egész napos hányás, émelygés
2020. jún. 25. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

5.hétben tudtam meg hogy ő ott van.

8-9héttől kb a 18-20.hétig borzalom volt....hányás✅,fáradtság✅,

émelygés✅

2020. jún. 25. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
A kimaradt mensitől kezdve kezdtem el érezni mindent. Mellfájdalom, alhasi görcsök, émelygés, fáradtság stb.. 7 hetesen pedig kezdődött a rosszabbik, naponta többször hánytam, elájultam kb az 5.hónapig.
2020. jún. 25. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmi tünetem nem volt, a terhességem utolsó hónapjáig, mert akkor éjjel nappal pisilni mászkáltam:)Meg a hasam nőtt.Se mellfájdalom,se hányás,se alhasi fájdalom semmi.Ha nem tervezzük egy ideig észre se vettem volna, hogy terhes vagyok.
2020. jún. 25. 23:10
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Én is a kimaradt menstruációtól kezdtem el érezni a tüneteket. Mellfeszülés, borzasztó fáradtság, émelygés, kaja és szagundor, melegben szédülés.
2020. jún. 26. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Erős pozitív teszt, kimaradt menzesz. 5. héttől kezdve 9.hétig erős hasi nyilallások, meg minimális szagundor. Majd ezek megszűntek és semmi más tünetem nem volt.
2020. jún. 26. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Egy nappal a menstruáció előtt olyan módon húzódott a hasam, amit előtte soha nem éreztem még. Mivel terveztük, ebből már sejtettem, hogy ez az lesz. Ettől eltekintve semmilyen tünetem nem volt akkor, a mellfájdalom nekem a 8. hét környékén ütött be, de durván, a 14. hétig borzalmasan fájtak. Ez a nyálka, ez nem a terhesség, hanem a peteérés jele, az meg még előtte van.
2020. jún. 26. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Mellfájdalom mar akkor volt mielőtt meg kellett volna jönnie. Brutális volt. Máskor is volt hogy pms tünetként fajt de nem ennyire. Aztán nekem jöttek sorba a migrenek kétnaponta kb a 6. héttől. Más nem nagyon volt. De ez is épp elég.
2020. jún. 26. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Mellfájdalom nekem is korán és nekem ráadásul korábban sosem volt szóval nem is értettem, hogy mi történik. Én a 6. héten mertem tesztet csinálni, addig nem voltak egyértelmű tünetek, a következő hétben viszont szépen-lassan elkezdődtek. Eleinte csak fáradékonyság, meg hasfájások (de egyáltalán nem durva), aztán a 7. héttől jött a hányinger, öklendezés bizonyos ételek gondolatától is, illatoktók is, stb. Most nagyjából ez a "fő" panaszom, a többit szinte észre sem veszem :D. Ja és nagyon kívánom a gyümölcsöket.
2020. jún. 26. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!