PCOS vagyok. Sokat olvasgatok forumokat stb. sok helyen találkoztam egy clostis nevü gyogyszerrel, ezt emlegetik. De mégis mi ez?
Én is PCOS vagyok.A gyogyszer neve clostilbegyt pé-t elősegítő gyogyszer.Valakinek a 3. és van akinek az 5. naptól kell szedni.
Én mióta diagnosztizálták nálam a betegséget azóta szedek metformint 2x1/1 és most szedtem be az első adag clostilt is.Várom hogy pé-t csináljon
Itt egy betegtájékoztató. Szerintem nagyon tuti gyógyszer, bár nálam rengeteg mellékhatása volt.
Szinte minden 3. nőnek meghozta a várva várt babát, tényleg nagyon jó gyógyszer! Itt a fórumon is rákereshetsz, rengeteg kérdés van vele kapcsolatban nap, mint nap. Bal oldalon lent a témák alatt van a kereső. Írd be egyszer, hogy closti (így becézzük :-) ), másszor meg hogy Clostilbegyt.
Nem hormon, az agyra hat! Nagy sikerrelcsinál peteérést annak, akinek nincs, vagy nem megfelelő minőségűek a petéi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!