Szerintetek korai?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz 2 éves az első gyermekünk

Ezután 1 évvel ért minket egy feldolgozhatatlan tragédia

2019 októberében szültem meg a kicsi csemeténket(nem nagyon szeretném kivesézni mert még leirnom is nehéz..)

Aki ezen a világon 2 napot volt :(

3 gyermeket szeretnénk úgy hogy kettő majdnem legyen egy korba a harmadikat akkorra tervezzük ha már a testvérei felnőttek.

Tegnap volt ovuláció védekezés nélküli együttlét nagyon nagyon reménykedünk benne hogy összejön de szerintetek korai vagy sem?

Légyszives ne ítéljetek el,a gyermekem betegsége messzire vissza nyúló öröklödő betegség amit velünk akkor volt hajlandó közölni az orvosunk mikor kiválasztottuk a császár időpontját kb a szülés előtt egy héttel.

Nagyon köszönöm aki megtért minket.

(az első gyermekünk makk egészséges)

2020. jún. 24. 08:06
 1/4 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem korai még.
2020. jún. 24. 08:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha sikerül csináltass chorionboholy biopsziát. Az minden genetikai betegségre szűr!
2020. jún. 24. 08:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a koraszülött testvérkéim nem maradtak velünk, a szüleim úgy érezték, hogy a legjobb az lesz, ha azonnal belevágnak az új gyerek vállalásába, és úgy nem fognak beleőrülni ebbe. Kevesebb, mint egy évvel a kicsik születése után született meg a kishúgom, aki a világ nyolcadik csodája, az biztos. Makkegészségesen, mindannyiunk boldogságára, és egyáltalán nem érezzük, hogy a kicsik helyét tölti be, megvan neki a magáé. Nekünk nagyon bevált ez, mint terápia és mint családbővítés, gyógyító volt.
2020. jún. 24. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szeptemberben szültem. Olyan tragédia ért engem is, mint Téged. Teljesen átérzem! A fizikai, de inkább a lelki gyógyulás után most újra babát várok. 20 hetes terhes vagyok. Ha ti úgy érzitek...ha te úgy érzed, hogy készen állsz rá akkor nem korai! Igaz sokkal stresszesebb ez a terhességem, de próbálok nyugodt maradni, sokat pihenni, szedni a kiírt gyógyszereket. Csak azért imádkozom, hogy érjük el azt a terhességi kort ami már nem fenyegeti a babám életét és egészséges legyen! Drukkolok neked és kitartást kívánok!
2020. jún. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!