Lehet terhesség jele vagy valami más van a dologban?
Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk babát, kb 3 hete ment el, 27en kéne megjonnie, azóta minden nap érzékeny a mellem hozzá se lehet érni és fáj is. A hasam alja néha szúr lehet most osszejott volna a kicsi?
Tesztet meg nemvettem mert elég korai lenne még szerintem. Meg nemvettem észre a beágyazódás jeleit sem ha észre lehet venni. Aki babát várt milyen tünetek voltak menstruáció előtt?
2020. jún. 20. 20:49
11/17 A kérdező kommentje:
2naponta voltunk együtt ebben a hónapban is, ma megjott sajnos..
2020. jún. 21. 14:16
12/17 anonim válasza:
Akkor miért írtad azt, hogy kb 3 hete ment el...??
14/17 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, még rá is kérdeztünk, mi volt 3 hete, és azt írtad, hogy 3 hete élvezett beléd..
15/17 A kérdező kommentje:
3 hét előtt 2naponta,nem mindig 27 én jön meg rendszertelen a menstruációm... úgy éreztem hogy most sikerült de sajnos nem Aki kötekedni akar ne ide kommenteljen köszönöm.
2020. jún. 22. 05:31
16/17 anonim válasza:
Nem kötekedtünk, csak próbáltuk megérteni a történetet. Drukkolok a mihamarabbi sikerhez!
17/17 anonim válasza:
Ha most megjött, és 3 héttel ezelőtti aktus előtt voltatok 2 naponta együtt, akkor nem jó az időzítés még mindig. Az elmúlt 3 hétben nem voltatok együtt? Nem kötekedünk, hanem nem értjük, mi a helyzet. Próbálunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!