Lányok, az normális, hogy a tesztcsík ennyivel erősebb?
Figyelt kérdés
2 hete késik, el lőttem már pár tesztet, most még ezt az utolsót, mert tudom elhinni, hogy 2 csík van rajta. Viszont ilyet még nem láttam. Tudom, hogy pozitív, de ennyivel erősebb? Mülleres teszt, ilyet még sosem csináltam. Csupán kíváncsiságból rakom ki a képet, nem gratulációt várok! Egyszerűen csak meglepődtem
2020. jún. 17. 23:04
3/9 anonim válasza:
Persze, normális, nálam majdnem másfél hét késés után lett ilyen.
4/9 anonim válasza:
Igen, normális.
Mikor tervezed orvoshoz menni?
Hasonló cipőben járok :)
5/9 A kérdező kommentje:
2 hét múlva, azt szeretném, ha lenne már szívhang 🥰 kicsit félek, hogy jó helyen van-e, meg hogy minden rendben van-e, de közben alig várom, hogy végre megtudjam, hogy bele életem-e magam 🙈
2020. jún. 18. 08:24
6/9 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta, jövő hétfőn menjek bele, akkor leszek 6+0. Teljesen átérzem, januárban volt egy vetélésem, emiatt a korai vizsgálat. :)
7/9 anonim válasza:
Normális.
Én is ilyennel teszteltem, és nem csak erősebb lett, de még hamarabb ki is jött mint a kontrollcsík 🙂
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, szinte leugrott a tesztcsík 😄 lehet amúgy, hogy nem bírom ki és hétfőn telefonálok, hátha hamarabb mehetek 😅 én ma vagyok 6 hetes
2020. jún. 18. 11:37
9/9 anonim válasza:
Én is így voltam, betelefonáltam, hátha kapok hamarabb időpontot, erre azt mondták, hogy július 8 :d no, akkor jó lesz az a júni 22 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!