Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki érzi a peteérését, leírná...

Aki érzi a peteérését, leírná pontosan mit érez?

Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Pont olyan, mintha petefészekgyulladás lenne. Tudatlan lánykoromban el is mentem miatta orvoshoz :) Nekem kegyetlenül tud fájni, van hogy gyógyszert kell bevennem.
2020. jún. 17. 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer éreztem. Olyan volt, mint egy rosszabb szélgörcs, viszont nem a szokásos helyen, hanem lejjebb, és a végbél felé kisugárzóan, szinte mintha a gerincembe akarna nyomódni valami odabent. Kb 5 percig eltartott. Teljesen biztos, hogy az volt.
2020. jún. 17. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elso szulesem ota erzem minden honapban. Neha par oraig tart, neha 2 napig is. Kellemetlen puffadas szeru erzes az alhasban, nekem faj olyankor ha leulok, a vegbel fele us kisugarzik ahogy elottem mar irtak. Mikor eloszor ereztem fogalmam se volt mi az, meg is ijedtem, mert a szulesem elott sosem ereztem hasonlot. Aztan par honap mulva leesett, hogy az a peteeres, mert ciklus 14. napja korul ereztem mindig, es a folyas is tipikus volt. Igazabol azota tudom pontosan mikor fog megjonni, mert mindig ettol a fajdalomtol 14 napra jon meg. A ciklusom valtozo, 25-33 nap kozotti, sosem volt pontos 28 napos.
2020. jún. 17. 20:43
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Tiniként azt hittem vakbélgyulladásom van😅
2020. jún. 17. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon sok termékeny nyákom lesz és legszívesebben egész nap szexelnék.
2020. jún. 17. 21:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Puffad a hasam, szúró érzés a hasamba nyilak olyankor napkozbe. És van hogy izzadok éjjel ami amúgy sose fordul elő
2020. jún. 17. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Petefészeknél jobb vagy bal oldalt az alhasamban szúrást, erős nyomást, esetleg mensi görcsöt érzek. A szex fájdalmas, én olyankor egyáltalán nem élvezem. Van, hogy a hasam is megy a fájdalomtól. 3 gyerek után, azt kell mondjam, már nem a mensi fáj, hanem az ovu. Néhány órán át tart, és egyébként egyáltalán nem bánom. Gyógyszert nem kell bevegyek rá. Így legalább tudom, hogy jól működök, ha vállalnék még 1 babát, tudom mikor kellene a nagyobb sikerhez együtt lennünk.
2020. jún. 17. 22:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Tobbiek leirtak, kegyetlen rossz erzes van h par oraig tart, van amikor tovabb, gyogyszert nem veszek be ra de mindig izgulok h ejszaka erjen utol v hetvegen, mert a munkahelyen olyankor nagyon nem oszinte a mosolyom.

Ovukor egyutt lenni eselytelen, annyira faj, igy lett 3 lanyom:)))

2020. jún. 18. 03:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mint az előzők, nekem is alhasi görcs, szintén végbél felé kisugározva. Eleinte arra is gondoltam, hogy talán aranyerem van, mert nehéz volt olykor leülni. Szülések után kezdtem érezni, különösen a második után. Nekem az ovu már jobban fáj mint a mensi, mondjuk a menstruáció évek óta nem fáj, úgyhogy azt nem nehéz felülmúlni :) Hirtelen jön, és tűpontosan a 28 napos ciklusom 14. napján. Néha pár óráig tart, de volt már, hogy kis intenzitással 2 napig is fájdogált (ilyenkor korabban kezdődött). Általában a szagom is más ilyenkor. Nem kellemetlen, csak valahogy más. És tojásfehérjés nyák is szokott lenni, pont ahogy a nagykönyvben meg van írva.
2020. jún. 18. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!