Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestan okozhat barnázást? ...

Utrogestan okozhat barnázást? Semmi bajom nem volt, előző baba vetélése miatt kell szednem. Viszont ma elkezdtem barnázni. Lehet hozzá köze? Vagy újból vetélek?

Figyelt kérdés
Már elkezdtem görcsölni is.
2020. jún. 15. 14:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

De örülök Nektek!

Egy kis vigasz miatt olvasgatok itt. 5 hetesen voltam Uh-n, mert pozi tesztem lett, de barna folyásom is volt és mivel 2 éve volt egy méhen kívülim, nagyon féltem, hogy ez is az lesz. Méhen belül látott a doki felritkulást, biztosan nem méhenkívüli. Kaptam utrot, rutascorbint, magnéziumot, e vitamint is szedek, de az utro a pecsételésemre nem nagyon hat, a rutascorbin annál inkább. Eddig 3×1 et szedtem, de ma 3×2t és szinte nem is barnás már a pecsételésem. Aggódom, fiatalka terhesség és petezsákot sem látott a doki... :( szedán kell mennem újra... ha van tapasztalatod, tanácsod, szívesen venném.. 😊

2020. nov. 15. 16:59
 22/22 A kérdező kommentje:

Tudom könnyű ezt mondani, miután túl vagyok a nehezén. De bízz a babádban! És ha mégsem lenne rendben, annak oka van :(

Tanácsot csak annyit tudok adni, hogy próbálj nem idegeskedni miatta. Szorítok hogy szerdán rendben legyen!!!!

2020. nov. 15. 20:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!