Miért szúrkál a hasam? Azt mondta az orvosom (hő diagram szerint), hogy nincs peteérésem. Akkor miért szúrkál minden hónapban a hasam jobb oldalon, kb.3 napig, és a ciklus kb.19-20. napján?
Egyik tipp,hogy van pé és a doki béna..
Menj el másik orvoshoz is!
Másik tipp,hogy csak probál megrepedni a tüsző de nem sikerül és esetleg ezért nem lát doki pét..
Jobb ötletem nincs:-)
Ez így igaz,nekem is volt többször..én azt javaslom ha teheted keress másik dokit,nézzen meg több szem:-)
első voltam
Hát igen, erre én is azt mondanám, hogy nem volt ovuláció ebben a hónapban.
DE: ezt a doki tudja ellenőrizni, előszöris, meg tudja mondani, hogy érik-e valamelyik oldalon tüsző, majd visszarendel, hogy újra megnéz, x idő múlva ez nem tudom hány, lehet, hogy 2 naponta kellene UH-ozni, és meg tudja állapítani, hogy volt-e ovuláció. Legalábbis én így tudom, hogy kiszabadult-e az érett pete.
Előző havi görbéd nincs esetleg?
Nem mondta, hogy kellene egy vérvétel?
Huh,a juniusi nagyon kutya görbe:-(
Jól méred a hőd?Betartod a "szabályait"?
Szerintem meddőségibe menj ha ennyire nincs pé..kár várni a csodát,segítség kell majd neked a babához ugy néz ki!
Hm. Azért lehet, hogy az előzőben volt ovu, de tényleg a fene tudja. Sok lehetőség van, de ha csak a 28. napon volt ovu, az azt jelenti, hogy 9 nap a luteális fázisos, az nagyon rövid. 12-16 között a normális, bizonyos esetekben akár még a 10 is belefér.....
NEm egyszerű. Azért forszírozhatnál egy vérvételt sok minden kiderülne. Ha az orvosod nem akar, menj másikhoz.
JA igen, szóval gyanúsan cikk-cakkos: mindig ugyanakkor, mozgás nélkül, az az első mozdulat, hogy belerakod a hőmérőt a szádba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!