Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges,hogy egy TRANSZNEMŰ...

Lehetséges,hogy egy TRANSZNEMŰ nő teherbe essen,és megszüljön egy gyereket?

Figyelt kérdés

Úgy,hogy előtte beültetik a női nemiszervet,az anyaméhet stb.

Ez lehetséges?

2020. jún. 11. 16:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Remélem,hogy egy jó darabig így is marad.

2020. jún. 11. 18:35
 12/24 anonim ***** válasza:
36%
Nézd meg a Junior című filmet.
2020. jún. 11. 18:46
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

5.

Azért nem minden fekete vagy fehér. Azt tudtad, hogy a Magyarországon átoperált férfiak igen nagy százaléka megbánta az átoperálást. Hiába volt előtte mindenféle pszichológiai vizsgálat stb. Egy plaaztikai sebész nyilatkozta, hogy emiatt is hagyta abba az e fajta műtéteket. Úgyhogy remélem, azbilyen labilis lelkiállapotú emberek nem szülhetnek.

2020. jún. 11. 19:09
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Hiába pontozzátok le a jó válaszokat, a biológia csak egy bizonyos fokig kijátszható. Nem lehetséges (egyelőre). Született nőknél sem olyan egyszerű a teherbeesés folyamata, rengeteg dolognak kell összejönnie egy ciklus alatt.
2020. jún. 11. 19:22
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
Miért reméled, hogy így marad? Mit ártanak neked?
2020. jún. 12. 11:26
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem csak én remélem,de mindegy
2020. jún. 12. 12:03
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem mondtam, hogy csak te. Sokan tájékozatlanok és / vagy rosszindulatúak. Csak még senki sem válaszolt nekem egyenesen erre a kérdésre. Miért kellene őket kizárni az élet legszebb dolgából? Mi a konkrét ellenérv? Nem képes szeretetre? Nem képes eltartani, mert más a nemi szerve, amivel született? Vagy az, hogy a megfelelő puncival születtem, rögtön normálisnak vagyok tartva, de ha fütyim lenne és puncira vágyok, akkor már nem vagyok normális és jó ember? Hágy, de hány nemével azonos ember annyira alja, hogy magát se tudja rendesen koordinálni, nemhogy gyereket nevelni, de őket senki nem kritizálja, élnek és pusztítanak, mint Marci hevesen. Mikor lesznek ők korlátozva?
2020. jún. 12. 12:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Amióta tudom,hogy ki az a Hamza Alex...
2020. jún. 12. 12:34
 19/24 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tudom ki az a Hamza Alex, nem is érdekel. De mit fáj itt egyeseknek, hogy transzneműek is lehetnek boldogok? Pl. amit a 13-as írt, na az egy valid érv. Nem hallottam még róla, de utána fogok olvasni, mert ha igaz, akkor nagyon elgondolkodtató. De az, hogy reméled, hogy nem szülhetnek, mert csak, meg mert Hamza Alex, az nem érv.

Én nem értem, hogy mit kell ezzel olyan embereknek foglalkozni, akik ellenzik a transzneműséget. Ez valami kattanás, hogy undorodnak tőlük, de azért kérdéseket írnak ki róluk, meg foglalkoznak velük? Annyira jó lenne, ha a társadalmunk eljutna odáig, hogy békén hagyják a másikat, és ne cseszegessenek olyan embereket, akik amúgy senkinek nem ártanak a másságukkal.

2020. jún. 12. 12:46
 20/24 A kérdező kommentje:

"Annyira jó lenne, ha a társadalmunk eljutna odáig, hogy békén hagyják a másikat, és ne cseszegessenek olyan embereket, akik amúgy senkinek nem ártanak a másságukkal."

Annyira jó lenne,hogy a melegek meg transzneműek stb. nem prájdoznának,nem lennének büszkék magukra,csak azért,mert ők mások...

Nem lenne bajom a melegekkel,se a transzokkal,ha nem lennének büszkék magukra,és nem reklámoznák,hogy kivel szexelnek...

2020. jún. 12. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!