Lehetséges,hogy egy TRANSZNEMŰ nő teherbe essen,és megszüljön egy gyereket?
Úgy,hogy előtte beültetik a női nemiszervet,az anyaméhet stb.
Ez lehetséges?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Remélem,hogy egy jó darabig így is marad.
5.
Azért nem minden fekete vagy fehér. Azt tudtad, hogy a Magyarországon átoperált férfiak igen nagy százaléka megbánta az átoperálást. Hiába volt előtte mindenféle pszichológiai vizsgálat stb. Egy plaaztikai sebész nyilatkozta, hogy emiatt is hagyta abba az e fajta műtéteket. Úgyhogy remélem, azbilyen labilis lelkiállapotú emberek nem szülhetnek.
Én nem tudom ki az a Hamza Alex, nem is érdekel. De mit fáj itt egyeseknek, hogy transzneműek is lehetnek boldogok? Pl. amit a 13-as írt, na az egy valid érv. Nem hallottam még róla, de utána fogok olvasni, mert ha igaz, akkor nagyon elgondolkodtató. De az, hogy reméled, hogy nem szülhetnek, mert csak, meg mert Hamza Alex, az nem érv.
Én nem értem, hogy mit kell ezzel olyan embereknek foglalkozni, akik ellenzik a transzneműséget. Ez valami kattanás, hogy undorodnak tőlük, de azért kérdéseket írnak ki róluk, meg foglalkoznak velük? Annyira jó lenne, ha a társadalmunk eljutna odáig, hogy békén hagyják a másikat, és ne cseszegessenek olyan embereket, akik amúgy senkinek nem ártanak a másságukkal.
"Annyira jó lenne, ha a társadalmunk eljutna odáig, hogy békén hagyják a másikat, és ne cseszegessenek olyan embereket, akik amúgy senkinek nem ártanak a másságukkal."
Annyira jó lenne,hogy a melegek meg transzneműek stb. nem prájdoznának,nem lennének büszkék magukra,csak azért,mert ők mások...
Nem lenne bajom a melegekkel,se a transzokkal,ha nem lennének büszkék magukra,és nem reklámoznák,hogy kivel szexelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!