Lehetséges hogy később mutatja a teszt?
Lassan egy hete gyenge vagyok, hányingerem van (étel szagtól pláne de ilyenkor se enni se inni nem tudok), szurkál egy kissé néha a hasam, a melleim pedig érzékenyek bár ez múlik. A menzeszem nem jött meg. Ma vagyok a 29 napon de negativ tesztem van.Május 14-én volt meg utóljára. Én ezt most nem "majd megjön" helyzetnek érzem.Hozzáteszem, 3 éve szeretnénk babát. IR, PCOS problémám van. Ha a problémáim miatt késik az nem szokott ilyen rosszulléteket kiváltani. Ezért nem értem. Ha nem jelentkezik a teszten a 2 csík vagy a menzesz jövőhétig akkor doki de hátha valaki járt már igy.
Valaki volt már hasonló helyzetben?

Szerintem is meg nagyon korai az eszleleseid,konnyen meglehet h szimplan beszimulalod magadnak(ezt nem roszbol irok,TAPASZTALATBOL SAJNOS)mivel reg akarsz es vagysz ra gondolom minden nap ha kesik orulsz es csinalod gyors a tesztet hathatha vegre moat,es akkor bekepzeled hogy rosszul vagy.Hidd el en teljesen aterzem a dolgot 1eve probalkozunk de semmi,es epp igy vagyok.1napot kesik es mar hanyibger szedules m
inden a bajom..de eltelik par map ea jon a csalodas🥺de kivanom h tevedjek es sikerult,szurkolok:)

Az a baj, hogy ha a tüneteket hcg okozná, akkor a teszt is pozitív lenne (mèg a 25-ös is).
Amíg nem jön meg, addig van remény persze, en is szurkolok neked, de ne éld bele magad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!