Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One step teszt nem várt utáni...

One step teszt nem várt utáni napon mennyire pontos?

Figyelt kérdés
Öt napja van pecsételő vérzésem, tegnapra nem vártam, ma volt egy pár óráig nagyon erős mindjárt megjön érzésem, de végül nem jött meg. Kicsit kétségbe vagyok esve, már azt sem bánom, ha megjön, csak lennék már túl rajta. :( Fáj a mellbimbóm, derekam, ami nekem nem szokott, úgyhogy nagyon reménykedtem, de a reggeli teszt után nem valószínű, hogy van baba, ugye? Érdemes másmilyen tesztet csinálni? Mi lehet a baj? A nőgyógyászom nem fogad a vírus miatt, csak ha lesz pozitív tesztem, vagy valami azonnali kezelést igénylő problémám van.
2020. jún. 9. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pecsételgetés inkább közelgő mensire utal, főleg hogy a teszt is negatív lett. Késés után, reggeli vizeletből szerintem már bármelyik teszt mutatná ha lenne terhesség. Várj még, valószínűleg meg fog jönni kis késéssel. Ha meg mégsem, akkor pedig én úgy gondolom néhány hét múlva megszűnik a vírus miatti veszélyhelyzet és fogadni fog a nőgyógyász is.
2020. jún. 9. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Én is valahogy így gondoltam, de örülök, hogy egy másik embertől is látom leírva, akinek még lehet bízni az ítélőképességében. :D

Jó lenne, ha lassan nyitna az orvos, ezzel letelt az egy év próbálkozás, úgyhogy akkor megnézetem, hogy minden rendben van - e.

Köszönöm, megpróbálok megnyugodni és túllendülni a dolgon.

2020. jún. 9. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szurkolok, hogy sikerüljön a babóca, kitartást! Június végére biztosan helyreáll a rend és tudsz majd orvoshoz menni. Ha terhes vagy, most az se leányálom, én tegnap jutottam először orvoshoz 9 hetes (!) terhesen mert nem akartak fogadni, hetekig próbálkoztam, telefonálgattam. Szerencsére nem paráztam túl a dolgot, 3. terhességem, így tudom hogy sokkal korábban úgysincs értelme menni. Szóval horror hogy eddig konkrétan nem látták el az embert, kismamákat se normálisan.
2020. jún. 9. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Kitartás! :) minden rendben lesz, csak ne stresszelj rajta.
2020. jún. 9. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:

3-as, nem gondoltam, hogy ennyire vacak a helyzet. Lehet, hogy jobb is, ha kicsit később jön a baba.

Köszönöm a biztatást, nagyon aranyosak vagytok, nagyon jól esett ez most! :)

2020. jún. 9. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy már annyira nem rossz a helyzet, persze nem mindegy, hol laksz. Nekünk, amikor kiderült a pici, akkor vezettek be minden korlátozást. Az első vizsgálatra mentem volna, 2 hete megvolt az időpont, amikor lemondták aznap reggel egy sms-ben, mivel bezárt a hely. Ez 13 hete volt. Szerencsére utána találtam egy szuper magán rendelőt, ahol minden van, és mindig van időpont. Ilyen időszakban én amúgy sem mentem volna kórházi vagy sztk-s vizsgálatra, oda túl sok ember megy más miatt is. Na meg az ellátás sem egyforma.
2020. jún. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!