Valaki még a 6.dpo n ?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 15:27
31/69 anonim 

válasza:

3-as!
Neked még simán lehet baba, csak még korai a teszt!
Drukkolok nektek!
7-es
32/69 anonim 

válasza:

33/69 anonim 

válasza:

Szurkolok, ez bármi lehet, de képzeld az Xepil nekem is ilyen lett. Másnap a Predictor meg tök negatív. 😔
34/69 anonim 

válasza:

11.dpo-n lehet mar tesztelni ? :)
35/69 anonim 

válasza:

Én xepillel 10.dpon teszteltem. Ma 12.dpon Predictor negatív.
Sztem 10-es érzékenységű teszttel már lehet tesztelni. Akár már mutathat is valamit ☺️
7es
36/69 anonim 

válasza:

Sziasztok!
Nekem ma megjött. Mostanában 26.napra érkezik. Ezek alapján kell számolnom ezentúl. ☺️
Minden jót nektek! Azért követem továbbra is történéseket!
7es
37/69 anonim 

válasza:

Ma reggel is teszteltem, es halvanyan, de azonnal laszodott a masodik csik. Faj a derekam, es mensi gorcseim vannak reggel ota. Felek, h megis megfog jonni.
39/69 A kérdező kommentje:
3 as pedig nagyon biztató a teszted :)
Én már három ugyan olyan márkájú tesztet csináltam , de nem erősödött , ugyan olyanok a csíkok. Holnap kéne meg jönnie . Pontosabban nem meg jönnie .
7 es neked pedig sok sikert a következő hónapra :)
2020. jún. 16. 10:32
40/69 A kérdező kommentje:
3as te ugyan olyan tesztel teszteltél?
2020. jún. 16. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!