Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeeses könnyítő teák,...

Teherbeeses könnyítő teák, vitaminok? Van valami ami könnyebbé teszi?

Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 04:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én palástfű teát ittam ovuláció után a beágyazódás elősegítésére, illetve végig szedtem: c vitamin, d vitamin, e vitamin.
2020. jún. 9. 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Szedek d-e-c vitamint, elkezdtem macagyöképort szedni. A teázást inkább nem próbálom ki, azt hallottam árthat is.

Nekem nincs minden rendben a hormonjaimmal, de annyira nem vészes, hogy gyógyszert szedjek. Az orvos ajánlotta a vitaminokat

2020. jún. 9. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Közel egy éves próbálkozás után sikerült nekünk, igaz, ez még nem számít soknak. Én mindenfélét próbáltam. Eleinte a kétnaponta együttlét, majd lh teszteltem, figyeltem a nyákot, kb 6 hónap körül kipróbáltam a méhpempőt szedni (ami amúgy tök jól beállította a ciklusomat, végre normális ideig tartott az a végső időszak, amikor esély van a beágyazódásra - csak nem javasolt sokáig szedni) de semmi. Láttam egy időben hogy nyomásra begyöngyözik a mellbimbóm, ebből azt sejtettem, hogy hormonális gondom lehet. Az utolsó két hónapban már elengedtem az egészet, gondoltam, majd elmegyünk dokihoz lassan ha lecseng a járvány időszak. Erre végül összejött. Hogy mi segíthetett, azt nem tudom, de ami más volt mint az előző hónapokban:

Nyák alapján ovuláció környéken voltunk együtt és aktus után háton fekve párnát tettem a fenekem alá, hogy megemeljem és így maradtam egy ideig. Plusz amikor jött a beágyazódási szakasz (szerintem nekem itt volt mindig gond), mit sem sejtve a már megtermékenyített petesejtről, egy hétvégi találkozón egy kis kupica pálinkát ittam 😄 babona, hogy a pálinka magzat megtartó. Őszintén az első gyermekemmel is akörül ittam pálinkát, pedig nem szeretem. A pálinkás tipp természetesen nem tudományosan alátámasztott dolog, de vicces.

2020. jún. 9. 08:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs igazolt hormongond, akkor a palástfű- cickafark kombó csak tönkretesz... nekem 3 hónap volt mire helyreállt a ciklusom tőle. A barátcserje szintén ilyen. Ezeket nem szabad csak úgy használni... Igen van akinek használ, de orvos nélkül sokszor többet árthat mint sem. Méhpempő az jó, az nem bolygat meg. Az egészséges és hasznos is lehet.

Ami nagyon fontos babatervezéskor az a D-vitamin! Folsav! meg érdemes E-vitamint is szedni, az a megtapadást segíti (vastagítja a méhnyálkahártyát, de ha neked nincs progi hiányod, akkor azt sem fontos, mert a túl vastagba sem tud beágyazódni.

Én szedhettem volna akrámit, mint ahogy ki is próbáltam sok mindent, még is végül 7 év után az segített, hogy elmentem orvoshoz és kiderült a pajzsmirigy és IR... kaptam rá gyógyszert és a harmadik hónapban terhes maradtam. (Azért na, ilyenkor nem biztos, hogy az otthoni varázslatok segítenek, aztán elrohan az idő :) ) Természetesen, mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné, meg ahogy ráér, de én amin átmentem, szívesen megosztom a tapasztalatomat, ezért is írtam le amit. Ha van időtök, akkor persze nem szükséges azonnal orvoshoz menni, amúgy is egy év után javasolják ( persze honnan a bánatból tudná a doki, hogy még csak 3 hónapja próbálkozik az ember? :D )

Sok sikert nektek!

2020. jún. 9. 08:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jún. 9. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
C, D, E vitamin, folsav/folát, méhpempő, barátcserje, cickafark-palástfű kombó, trimeszter /más terhesvitamin, aspirin protect, szerves szelén, aviva torna, ima, ráolvasás, miegyéb. Fogalmam sincs, nekem még egyik sem vált be. :(
2020. jún. 9. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:
27%

3-as vagyok. Nem tudom mennyi tudományos alapja van, de a vitaminokkal kapcsolatban van egy számomra logikus gondolatmenet:

Hallgattam egy beszélgetést egy nőgyógyásszal, aki azt mondta, hogy a terhesvitamint a terhesség előtt nem javasolja szedni, mert úgy a természetes kiválasztódást nem engedi véghez vinni. Sok esetben a vetélések ugye emiatt történnek, és ha az ember már előre szedi a vitaminokat (Elevit és társai), akkor lehet olyan magzatok is megmaradnak, akik betegen születnének. Lehet hülyeség, lehet nem, de el tudom képzelni, hogy van benne valami.

2020. jún. 9. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én nōgyógyászom azt ajánlotta, hogy már a tervezés előtt 1 hónappal kezdjem el szedni a Gravida Optimát. Keress rá, ebben van minden, amit korábban felsoroltak.
2020. jún. 9. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Gal Babaváró plusz.

És akkor nem kell semmi más.

2020. jún. 10. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!