Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap reggel tesztelhetek...

Holnap reggel tesztelhetek Gabriellel, ha ma reggel kellett volna megjönnie?

Figyelt kérdés
A mikroszkópom napok óta páfrányos félig,éreztem is furcsa dolgokat az elmúlt 2 hétben. Most olyan erősebb tünetem nincs,csak enyhe émelygés,fáradtság,hasfájás. Gyakran szokott késni a menstruációm 1-2 napot. A peteérésem kb.15 napja lehetett a mikroszkóp szerint. Nagyon korai még a teszt?
2008. nov. 24. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai, mert a legtöbb teszt már a nemvárt napján kimutaja a babót. De ha negatív és továbbra sem jön meg, várj 2 napot és tesztelj újra. Szorítok!
2008. nov. 24. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

sya!!!!!!!!!!!

én aznap csináltam amikor megkellett volna jönnie!!!

20-án és akkor már halvány pozitivat mutatott a teszt!!! :D

és ma is!!

ugy hogy szerintem meg mutatja ha babás vagy!!

2008. nov. 24. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megér, de nekem a Gabriel 1 napos késéssel negatív lett, majd 3 nap múlva egy másik teszt már szép pozitív. Bár én már a tüneteimből tudtam hogy csak baba lehet, mert csak akkor tapasztaltam ilyet (ami sajna akkor nem maradt meg)!

Szóval ha nega lesz, ne keseredj el, pár nap múlva ismételd meg!

Drukkolok!

2008. nov. 24. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,meg a drukkolást is! :)))
2008. nov. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!