Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hogyan készült fel?

Ki hogyan készült fel?

Figyelt kérdés
Amikor megbeszéltétek a párotokkal, hogy jöhet a baba, elkezdtetek rögtön szedni valamit vagy kivizsgáltatni magatokat? Vagy csak akkor, ha egy bizonyos idő után sem jött össze? Mi most vágunk bele és szeretném már most teljesen kivizsgáltatni magam, na meg a páromat is. Túlparázom?
2020. jún. 5. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen.
2020. jún. 5. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek vagytok? Én folsavat kezdtem szedni, aztán olvastam, hogy inkább folátot kellene. D-vitamin sem árt, mert a lakosság nagy része D-vitamin hiányos. Szedtem Elevitet is, GAL babavárót is, méhpempőt, inozitolt meg már azt sem tudom mit.

Most lesz, hogy 1 éve próbálkozunk. Ha most sem sikerül, megyünk kivizsgálásra.

30 évesek vagyunk.

2020. jún. 5. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi is megbeszeltuk, hogy belekezdünk, 9 hónappal ezelőtt. Az első probalkozos ciklusban a letezonosszes tunetet produkaltam, mar nemvart elott 1 hettel (😂😂😂) nyilvan bekepzeltem! Ez így ment hónapokon át, még nem elkezdtem kutakodni mi lehet a baj?! 8. Honapban csinaltattam egy 3-5 es egy 21-23 napos hormonsort maganban, mindekozben teherbeestem 🥰🥰🥰 egyebkent a masodik inofolicos honapom lett sikeres, DE mellette d-vitamin potlas (alacsony volt), elevit, teljes etrendvaltas! Én hiszem, hogy ezek együttesen segítettek!

Sok sikert! 🥰

31 éves 5+2 hkm

2020. jún. 5. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, jaaa es a paromnak profertilt vettem!
2020. jún. 5. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdtem vitamint szedni, ami babatervezésre van, picit egészségesebben kezdtem élni, jobban odafigyeltünk mindketten. De semmi túlzás.

3 hónap után fogant meg a baba, hamarosan születik :)

Kivizsgálásra szerintem elég akkor menni, ha nem jön össze 1 éven belül.

Hajrá ;)

2020. jún. 5. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem változtattunk.
2020. jún. 5. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semmi felkészülés nem volt. Amúgy is egészségesen éltem és szedtem vitaminokat.
2020. jún. 5. 22:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat!! :)
2020. jún. 6. 06:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Elmentem nőgyógyászhoz ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, rákszűrés, mert az amúgy is időszerű volt, satöbbi, és akkor vele egyeztettem, hogy milyen vitamint ajánl, életmódváltás, ilyesmi szükséges-e. Gyors kikérdezett pár apróságról, cukorbetegség, ilyesmi, ajánlotta a Femibiont (folát miatt elsősorban, jobban hasznosul), mondta, hogy próbáljam kerülni az alkoholt és a sok kávét, és egyébként hajrá. Szóval én ennek megfelelően álltam neki a dologhoz.

A 9. hónapban jött össze, 26 voltam. Már éppen elkezdtünk járni kivizsgálásokra, amikor végül sikerrel jártunk.

2020. jún. 6. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!