Ki hogyan készült fel?

Mennyi idősek vagytok? Én folsavat kezdtem szedni, aztán olvastam, hogy inkább folátot kellene. D-vitamin sem árt, mert a lakosság nagy része D-vitamin hiányos. Szedtem Elevitet is, GAL babavárót is, méhpempőt, inozitolt meg már azt sem tudom mit.
Most lesz, hogy 1 éve próbálkozunk. Ha most sem sikerül, megyünk kivizsgálásra.
30 évesek vagyunk.

Mi is megbeszeltuk, hogy belekezdünk, 9 hónappal ezelőtt. Az első probalkozos ciklusban a letezonosszes tunetet produkaltam, mar nemvart elott 1 hettel (😂😂😂) nyilvan bekepzeltem! Ez így ment hónapokon át, még nem elkezdtem kutakodni mi lehet a baj?! 8. Honapban csinaltattam egy 3-5 es egy 21-23 napos hormonsort maganban, mindekozben teherbeestem 🥰🥰🥰 egyebkent a masodik inofolicos honapom lett sikeres, DE mellette d-vitamin potlas (alacsony volt), elevit, teljes etrendvaltas! Én hiszem, hogy ezek együttesen segítettek!
Sok sikert! 🥰
31 éves 5+2 hkm

Elkezdtem vitamint szedni, ami babatervezésre van, picit egészségesebben kezdtem élni, jobban odafigyeltünk mindketten. De semmi túlzás.
3 hónap után fogant meg a baba, hamarosan születik :)
Kivizsgálásra szerintem elég akkor menni, ha nem jön össze 1 éven belül.
Hajrá ;)

Elmentem nőgyógyászhoz ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, rákszűrés, mert az amúgy is időszerű volt, satöbbi, és akkor vele egyeztettem, hogy milyen vitamint ajánl, életmódváltás, ilyesmi szükséges-e. Gyors kikérdezett pár apróságról, cukorbetegség, ilyesmi, ajánlotta a Femibiont (folát miatt elsősorban, jobban hasznosul), mondta, hogy próbáljam kerülni az alkoholt és a sok kávét, és egyébként hajrá. Szóval én ennek megfelelően álltam neki a dologhoz.
A 9. hónapban jött össze, 26 voltam. Már éppen elkezdtünk járni kivizsgálásokra, amikor végül sikerrel jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!