Ez pozitív vagy negatív ovulációs teszt?
2020. jún. 5. 18:59
21/25 anonim válasza:
Harmadik?!?! 😂😂😂 Ne haragudj, de az semmi, hidd el!? Én pontosan ugyanigy aggodtam ahogy multak a honapok... vegul 8. Honapban sikerult! Ne add fel, jonni fog :)
22/25 anonim válasza:
Az semmi meg!! Ne adjatok fel.
Mi mar majdnem 2 eve probalkozunk mire felfedeztem az ovu tesztet.
Eddig ugy voltunk vele hogy majd jon ha jonni akar nem voltunk nagyon a teman. Mostmar elegge rajta vagyunk utobbi 3 4 honapja hogy megis miert nem akar jonni mert valoszinu velem van valami mert a paromnak jok lettek az eredmenyei nekem meg "komolyabb" vizsgalatom meg nem volt csak egy sima nogyogyaszati. Jovohonapba mi mar megyunk a meddosegi kozpontba ha ez a honap nem sikerul nekunk mert meg csak most lesz peteeresem valamikor.
Szoval ne keseredj el. 3honap az semmi. :) barmikor johet a babooo.
23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Próbálok nem padlón lenni. Kitartást Nektek is! Egyszer csak sikerülni fog.
2020. jún. 18. 10:09
25/25 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Megjott idoben
2020. júl. 26. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!