Ki nem várja jövő hétre?
Akinek lenne kedve "együtt izgulni". 😊
Mikorra nem várod, hányadik dpo-n vagy, vagy mikor szeretnél tesztelni?
😁 semmi baj, elég sokan vagyunk az oldalon, nem emlékezhetünk mindenkire 😊
Hőgörbe vezetésben nem vagyok otthon, de nagyon biztató, hogy fenn maradt a hőd, reméljük marad is és baba lesz 😉
Te is méred a hőd?
Olyan lassan megy az idő. 😅
Nem mérek hőt, a csúsztatott műszakkezdés miatt lehetetlen lenne. Ovu tesztet használok, kitapasztaltam és nekem nagyon bejött.
Annyira lassan vánszorog az idő, próbálom elfoglalni magam, de annyira vágyom már a babára...
Csak nem bírtam magammal, teszteltem :D és irtó halvány de ott a rózsaszín csík! Fotózni is alig tudom, de élőben szépen kivehető... Bár nem csodálom, még csak a 10.dpo.
Holnap vagy holnap után megint csinálok :)
5-ös voltam
12-es vagyok!
Nekem most megint van nyákom, kissé krémesebb állagú. Szokott ilyen lenne ciklus 2. felében, de most attól tér el, hogy világosbarna színe van. :O Próbálok utánanézni neten mi lehet ez, kissé megijedtem. Nem emlékszem, hogy valaha lett volna ilyen, max mensikor, de az sôtétebb barna szokott lenni az utolsó napokban. Mensihez meg ez ugye nagyon korai. :'( 6. dpo-n vagyok, 36,8 a hm. Jart ms is igy (bocs, az ekezet hianya miatt, megint elkezdett sz@rakodni a mobilom! :D )
Igen, csináltam one steppel, mert csak az volt itthon. A prediről nincs képem, a amiról van. Később megpróbálom felrakni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!