Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációtól ciklus végéig...

Ovulációtól ciklus végéig alhasi fájdalom mire utalhat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Babával próbálkozunk, most vagyok ovuláció után kb. 9 nappal. Én mindig szoktam érezni középidőben szúrkálást, de most nem akar abbamaradni. Ez mire utalhat? Lehet valami probléma, progeszteron hiány, amivel érdemes orvoshoz fordulni, esetleg lehet baba?

Előre is köszönöm a segítséget!

2020. jún. 4. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Mivel ovutól tart, ezért nem baba okozza, mivel ovu után még nincs baba (persze ettől független lehet, hogy végül terhes leszel) Sokan írják, hogy minél erősebb tünetek vannak ovu után annál gyakoribb, hogy alacsony a progi. Bár ez nem bizonyított. Szerintem nem orvosi eset, nekem pl mindig fájt, mégis anya lettem. :) Mindenkinek mindig más tünetei vannak, mióta szültem azóta az ovum pl rosszabb mint a mensi, hát még utána a napok :D

És a 20 éve pontos ciklus is változhat, ha az ember fejébe veszi, hogy jöhet a baba.

Sok sikert nektek.

2020. jún. 4. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Szia. Nekem együttlét (ovu körül) után kezdődtek a fura fájdalmak, diszkomfort. Azt hittem felfáztam, ittam a teákat. Majd késett a menzim és pozi lett a teszt azonnal
2020. jún. 4. 20:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Azt tudom, hogy még HCG nem okozhat ilyenkor tüneteket, de az ember mindig reménykedik, hátha ez valami új. Második, gratulálok! Várom már nagyon, hogy én is babázhassak. :)
2020. jún. 4. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked! :)
2020. jún. 4. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is volt nemrègiben ilyen állandosult alhasi fájdalmam! Nekem akkor kismedencei gyulladásom volt!

Ez persze nem azt jelenti, hogy neked is az van. Sok mindentöl lehet!

Szurkolok, hogy baba legyen a dologban!

2020. jún. 4. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem előző ciklusban igaz kémiaim volt, de fura volt, hogy már a nemvárt előtt 2 héttel folyamatosan a nemvártig szurkál a méhem. Utána egy héttel a nemvárt előtt társult hozzá a mindjárt megjön érzés, az is fura volt nagyon. Aznap mikor meg kellett volna jönnie, úgy éreztem, atyaég, mindjárt megjön, de nem. Most is érzem ovu óta a szurkát, de mindjárt megjön érzésem nincs. Vasárnapra nem várom. Szerintem nem sikerült ez a hónap :(

2020. jún. 5. 06:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Volt egyszer, hogy fel voltam fázva és attól fájt az alhasam, de az másmilyen volt, ez inkább szúrkálás. De ha nem baba lesz és folytatódik, akkor elmegyek dokihoz. :)

Utolsó, nem feltétlen baj az, ha nincs mindjárt megjön érzés. Vasárnapig még 3 hosszú nap van, addig még ki is alakulhat, vagy anélkül is lehet baba. Szurkolok! Én hétfőre nem várom.

2020. jún. 5. 06:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Miujság kérdező, kiderült, hogy mi miatt volt?
2021. jan. 15. 16:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos nem baba volt, még azóta sem jött össze, most a vírus miatt szünetet tartunk, várunk, hogy kicsit stabilabbak legyenek a körülmények. :) Te is babát szeretnél?
2021. jan. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!