Volt aki korán kezdett tesztelni de csak a nemvárt napján lett pozitív tesztje?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 17:28
2/9 anonim válasza:
Én két várandóságomnál is korán kezdtem. 12.dpon már valami derengett, a nemvárt napján is csak halványka volt, kb két nap késésnél lett tényleg igazán, erősen pozitiv.
5/9 Bogus20 válasza:
Most vagyok 3adszorra terhes, eddig a nem várt napján egyiknél sem volt pozitív a teszt csak kb. 4-5 nappal utána.
6/9 anonim válasza:
Ha nem tudod az ovu napját, akkor lehet, hogy csak a kimaradt vérzés után lesz pozitív a teszt. De ha tudod és eltelt 14 nap akkor már pozinak kell lennie. Akkor is ha lassabban termelődik nálad a hcg. Nekem a 12. dpo-n lett pozi.
7/9 A kérdező kommentje:
Júl.18.án volt az ovum.(28 napos ciklus)
Nem merek még tesztelni
2020. júl. 28. 15:36
8/9 anonim válasza:
Nekem is aznap, mai facelle sajnos negativ :(
9/9 anonim válasza:
Akkor még rá is érsz tesztelni. Pénteken tesztelnék a helyedben. A 10. dpo még nagyon korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!